Općenito > Servisi
Servis anketa - tko tu koga i za koliko...
Grale:
Haha pa ti moje riječi sad koristis.
Ja sam odma naglasil,da majstor koji zna posel se nebude sigurno jebal sa skidanjem masine cilindra itd za 200 kn,pravi majstor ima i cijenu.
Rekel sam da nemam,skutera si sam radim, a štefov posel znam dobro ko i dobar dio foruma, tak da mi nije ni potrebno znat za nekog drugog majstora jer nisam s njima nikad bil u garaži.
Zamjenit remen i rolice svako zna, a to ni nije neko mjerilo.
Ono kaj ja govorim,min 400-500 košta zamjena klipa i to morate bit svjesni, za sve manje vam bude radil poznanik ili neko nedokazan(što nemora značit da je loš).
Uostalom šta me briga, svako zna kolko je novaca spreman izdvojit za koji posao, a isto tak svaki majstor zna za koju cijenu bude koji posel radil.
Mirko S. Zlikovski:
1. SKUTER italscooter Rocky 125
2. SERVIS I GRAD Josip Rakuš,Vrbovec
3. KOLIKO KM 11850 km
4. DJELOVI Sviječica,kbel,lulica(ngk),remen,bridgestone ML 50 gume 120 i 130/70-12 znači dvije gume nove,ulje u motoru (selenia).
5. CIJENA 1960 kuna
6. UTISAK (usluga i cijena) Omjerom kvalitete i usluge koje čovjek pruža s obzirom da je na skuter stavljeno mnogo novog kao što se iz predhodnog vidi,cjena je po meni vrlo,vrlo niska jer moramo računat da samo gume koštaju cca 900 kuna.Kod jože radim redovite servise več godinama i neikad me nije naguzio za nešto,jedini problem je što je čovjek ko usporeni film pa ga treba čekat da to napravi ali mu to ne zamjeram rade se strpim 2-3 dana i imam kvalitetno odrađen sevis a ne da idem kod nekih kao http://www.ital-scooter.hr/index.html ovi pa ti nabroje sve i svašta a na kraju pola djelova nisu uopče stavili na skut.
svaka čast joži i dalje ču kod njega na servis :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Anthrax:
--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:59:45 ---Zamjenit remen i rolice svako zna, a to ni nije neko mjerilo.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:59:45 ---svaki majstor zna za koju cijenu bude koji posel radil.
--- Kraj citata ---
True Story. Isto je meni kad mi ekipa na servis nosi laptope pa onda pametuju kako oni i sami znaju ocistiti plocu ali im se neda zajebavat. Yeah right, svaki debil zna skinut jednu plasticnu plocicu sa 3 sarafa, a sta kad se nadje 45 vijaka, prevrtanje djelova i odspajaje kabela i onda sve u komadima na stolu. Kasnije jedu g#vn# da im je preskupo. Pa radi doma sam onda. Svi bi se jebali, a nitko nebi dao picke.
Chupsy:
--- Citat: Anthrax - 21 Travanj, 2013, 12:25:08 ---
--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:59:45 ---Zamjenit remen i rolice svako zna, a to ni nije neko mjerilo.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Grale - 20 Travanj, 2013, 15:59:45 ---svaki majstor zna za koju cijenu bude koji posel radil.
--- Kraj citata ---
True Story. Isto je meni kad mi ekipa na servis nosi laptope pa onda pametuju kako oni i sami znaju ocistiti plocu ali im se neda zajebavat. Yeah right, svaki debil zna skinut jednu plasticnu plocicu sa 3 sarafa, a sta kad se nadje 45 vijaka, prevrtanje djelova i odspajaje kabela i onda sve u komadima na stolu. Kasnije jedu g#vn# da im je preskupo. Pa radi doma sam onda. Svi bi se jebali, a nitko nebi dao picke.
--- Kraj citata ---
Dečki nemrete tak gledat nije svaki put isto, neki put čovjek kupi karike doveze skuter s kojim je sve u redu svi šarafi na mjestu, skuter održavan (nije krama) i kolko mu onda uzet za posao? ako ti realno treba 2 sata da na piaggiu lc promijeniš karike, govorim opet realno, znači od kad uđe u garažo do izlaska van... po meni cijena je ok 200-300 kn + PDV
e ali kad se radi generalka i idu ležajevi novi i to onda mu nećeš računat promjenu karika zasebno nego sve skupa i tu cijena pada i opet je pitanje dal si ti nabavio materijal (gorivo vrijeme) ili je stranka dovezla na gotovo
excrucio:
Ima li tko kakvog iskustva s motoherc servisom u SB?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju