I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
neznam jeli neko napisa..ali u prvim postovima fali najvaznija stvar nakon brusenja plastike prije nanošenja plastikpreimera OBAVEZNO ODMASTITI PLASTIKU (odmašćivać Npr. Helios)..to je 99% slicajeva zasto se diže boja i puca lako..znaci sa grubim npr. -240 pa do 400 na suho (mozete i sa grubljim pocet)-kad je glatko proci rukom 600 na mokro (morate i nemorate bilo bi dobro)-odmastit (najbolje papirnatom marmaciom u roli ,nikako krpom)-bacit plastikpreimer (jedan lagani sloj je sasvim dovoljan)-nakon 10 min spric kit nanjeti da pokrije plohu u dva sloja ako ste pri brušenju dosta bora skinuli, obavezno nanjeti na rubove malo vise (najbolje sa njima počet) jel kad budete brusili spric kit da ih ne probijete, jel -ako ide gore metalik basa jako se tesko pokrije to polje treba nalit vise boje => pa moze doc do suze.ovako ja svakodnevno radim branike na autima ista stvar nikad nema problema.
najbolje bi bilo(po zanatu)to operi nitrom i onda baciš špric kit, fino ga pobrusiš i na to boja.ČUO SAM DA POSTOJI NEKA BOJA ŠTA OSTAJE HRAPAVO?ZNA LI KO ŠTA O TOME
slažem se da lijepo izglada, ali kad ju ideš čistit poludiš ako se prašina ili zmazanoća uvuče u one pore. namučit češ se da ju očistiš. bar sam se ja
je li se plastik primer suši ili se odma može špric na to bacat.
daima neka mat crna sto ostaje kao hrapavo.....bas za plastike...imam ja jednu plastiku lakiranu s njom...ljepo izgleda
izgleda predobro!!!!!!!jeli u spreju ili na špricu?kako se zove proizvod.