Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel ima kakav zakon o tome? Ako te policija zaustavi da voziš skuter po snijegu recimo sa nogama na podu (kao ravnoteža), dal možeš kakvu kaznu dobit?
Kaznu neces dobit. Eventualno racun od postolara za popravak
ne vide se kolko su bijeli
To ti je model za 2010. Full bijeli
dobro,znači samo noge na pod i po gasu,jel ja planiram tako nešto včrs dok mi dođe Raphael da mi pomogne uzgurati skuter uzbrdo, ,možda bude i neki video ako budemo raspoloženi,jeste si zamislili...Jeste? OK!!!
lol.. na snijegu noge dole... ajde uci malo... ne drze se noge dole... to isto vozis na zadnjem i klizis nogaa po podu .. vozi se kao i po suhom...
aj.. pa ja sam po ledu (snijeg , ali ispod led) vozio i 70, i na zadnjemu malo.. hhaameni to bio gust a ljudi u autima gledaju kao u budalu... par puta sam umalo pao, jednom klizio 30 metara hahha, ali na nogi jednoj pa je umalo slomio...
vrijedi isto kao za auto.. za grad nemoraš imati nikakve zimske gume ni dubinu nareza...ali ako padneš i ozlijediš se sam si kriv i to za prometnu nesreću sa ozlijeđenim osobama.. a sam si se razbio..meni je murijak pričao, voziš na svoj rizik..inače nema nikakvih zabrana.. sjedi i vozi..