Tehnički kutak > Tehnička pitanja

derbi gp1 250 vilice

<< < (3/8) > >>

oki1983:
prednji kotac i prednji diskovi su ok,masina nije dobila,auspuh se zasnjih 10cm zakrivio prema gumi,znaci samo top.plastike su popucale,ali se nisu jako rasule,jos se drze,ti bi poljepio sa smolom i poliesterskim vlaknima,radio sam to vec,ni farbanje nije proble,cak svijetla nisu dobila.jedino me muci ta vilica.
recimo da most nije dobio da treba zamijenit oba amortizera,to valjda nije tako skupo.spreman sam na ulaganje od nekih 5000 do 6000kn.i naravno da bi sebi ostavio motor,ipak je prakticki nov.

oki1983:
da bude situacija banalnija,taj frend koji ima derbi se zabio sa mojim zipom u auto.frontalaka,ona je isao nekih 70kmh i bez kocenja u prednji kraj auta(auto je stajao na mjestu) i vilice nisu dobile,samo su plastike popucale.dobio od osiguranja 2000kn koliko me i kostao popravak.

2TDottore:
bolje ti je da je most spigan nego vilice.....on se puno lakse poravna nego vilice.....

a jesi se zagledao u obadva stapa il probo rukom dal imaju na kromiranom djelu nekakvo izbocenje i slicno...jel se na oko vidi dal su spigani....ak se ne vidi na oko toe dobar znak.....cak i ak su jako malo spigani to se da vrlo jednostavno poravnat kod nekog ko se s tim bavi i to kosta par jedno jedno 500kn....

2TDottore:

--- Citat: oki1983 - 10 Ožujak, 2010, 10:07:34 ---da bude situacija banalnija,taj frend koji ima derbi se zabio sa mojim zipom u auto.frontalaka,ona je isao nekih 70kmh i bez kocenja u prednji kraj auta(auto je stajao na mjestu) i vilice nisu dobile,samo su plastike popucale.dobio od osiguranja 2000kn koliko me i kostao popravak.

--- Kraj citata ---

to ti sve ovisi pod kojim kutem udaris u nesto znaci dal volan stoji ravno il na koso....nemora nis bit a mozes sve zivo sjebat....doro u cijeloj toj prici brzina ipak igra najvecu ulogu.... ;D

oki1983:
ma vidio sam skuter samo na slikama,koliko se iz toga da vidjet.frend kaze da je jedan amortizer ok,a da je drugi popigan.znaci da se prednji kotac zarotirao za 90 stupnjeva oko ljevog amortizera(koliko sam ja shvatio ,onda se desni amortizer full popigao u samom vrhu kod mosta).
ma mislio sam na netu naci neke zamijenske amortizere.vidi da vilice od runnera kostaju i po 800e.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju