Tehnički kutak > Tehnička pitanja
derbi gp1 250 vilice
2TDottore:
neznam ja sta mu to znaci da se kotac zarotirao za 90 stupnjeva oko ljeve vilice.....toe nemoguce il si ti nesto krivo skuzio jer most je u jednom komadu i drzi obadve vilice i nemoze se on tak spigat......on se spiga na taj nacin da se spiga vrat koji prolazi kroz ramu ili ode malo gore-dolje il ljevo-desno pa strga jedan od granicnika za volan...najbolje bi bilo da stavis sliku ovdje ak imas jer bas me zanima o cem se radi pa cemo odma vidjet o cem se radi....
a kai se tice vilica od runnera to ti je bzvz stavljat jer neces vise imat dva diska a i morat ces stavit kotac od runnera koji je 12 cola i to ce ruzno izgledat jer ces derbijev dosta tesko pripasat na runnerovu vilicu a i pitanje dal se moze i jos treba napravit nosace za blatobran...ima tu previse sitnica koje oduzimaju jako puno vremena a i kostaju ak si to sve nemozes sam napravit....
oki1983:
a nemam sad sliku,budem zvao frenda da slika pa cu stavit.
2TDottore:
aj pa stavi....bas me zanima i cemo onda dalje vidjet kai treba delat..... ;D
nrg extreme:
@2tdottore: ako je 2009 god onda nema dva diska koliko znam jer se onaj racing više ne prodaje.
Novi derbi 250 ima jedan disk sprijeda i dva amortizera zada ko i runner.
2TDottore:
da bas sad gledam.....ima jedan disk....al bez obzira pripasavat kotac od derbija na vilicu od vxra bas i nije jednostavno al ak mu se to da radit zasto ne....
ugl cekamo slike da vidimo na kai lici taj prednji kraj....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju