Tehnički kutak > Tehnička pitanja
derbi gp1 250 vilice
2TDottore:
na 50 i 250 gotovo sam siguran da nije ista vilica.....stapovi su na 250 sigurno nesto deblji....ili jedino ak su na 50 stavili sve sa ovih jacih modela.....a ni to se nebi cudio s obzirom kolko kila ima pedesetka....
Waynder:
sa derbi 50 na 250 se mogu stavit vilice... nasjed je isti ali vilic enisu..daleko je nabrijaniji ovijes na 250 + ima dva diska i tak...
te vilice staviti na neki drugi skuter je naravno moguce..ali uz jako velke modifikacije jer dosjed nije ni slican... im moras bit vrhunsi majstor za modifikaciju metala sa puno maste il dat nekom ko to zna al onda ce te ubit za najmanje 1000€ (tolko bi ja uzeo kad bi nekom radio)
ali na derbija stavit ova smeca od runnera je pak puno lakse... samo kad usporedis ta dva ovijesa... ko da ti se sjebe masina na ferrari f50 i stavis zmjensku 1.8d XD
drugim rijecima.. manite se corava posla...
a ak neko ima ovijes od 250 derbija... neg ga da meni da na svoj metnem =)
Waynder:
--- Citat: oki1983 - 09 Ožujak, 2010, 19:55:24 ---jel ima neka stranica na netu tipa scooter attac,ne kojoj imaju vilice i cijena,na attacu su dijelovi samo za ove od 50ccm,ili sam krivo gledao?
--- Kraj citata ---
naravno da ima...
http://blueprints.stuntbase.com
oki1983:
pitam to zato jer ima jedan derbi ,razbijen,sinoc sam zvao frenda i on je rekao da vilica kak ti nije pomotana,nego da se amortizer od vilice pomotao,kad pogledas skut sprijeda ,volan je ravno,a kotac za 90 stupnjeva zakrenut.nudi mi ga za 10 000kn motor ima 500km 2009g.jos su i plastike malo dobile i auspuh.i dal mi se isplati zajebavat s tim?
inace motor je pogodio ovcu s nekih 80kmh i dalje klizao po cesti.
2TDottore:
male su sanse da su vilice popigane jer na skuterima su jako kratki stapovi i prije se spiga most ili cak vrat rame nego vilica....a s obzirom da je udario u ovcu koja je ajmo rec mekana i ublazila je malo udarac za razliku od recimo da se zabio u rizol ili auto vilice su vjerojatno ok....ali i ak nisu to kaj su malo spigane poravna se bez problema kao i most....osim toga pogledaj dal su kotac i diskovi takodjer spigani....
sad sve ovisi dal si mislis slozit taj skuter tek tolko da se vozis il ga mislis dovest u tvornicko stanje...ak se mislis sam vozit sredi si samo taj prednji kraj plastike povaris ak su spucale auspuh ak nije spigan ne diras i tak se vozis i onda ta cifra od 10000kn kolko trazi za motor je ok.
s druge strane ak mislis uz sredjivanje prednjeg kraja lijepo sredit plastike i pofarbat ih,nabavit neki drugi spuh i sredit svaku sitnicu onda je to malo i neisplativo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju