Staza ima povijest i dusu. Mislim da ce vas Kerum podrzati. Samo nemojte odustati. Ovo je prava stvar za ispucavanje adrenalina.
podrzat ce nas k**ra*,a ne kerum da buden prost..
kad san ja negdi usa na skuter scenu 2003,na ovu stazu se islo svaki vikend i samo medju sebon se vozili i imali meetinge doli,starija ekipa sa svijetskutera se moze sicat,uglavnon jedan vikend smo dosli kad naslagane gume na jedno misto nasrid staze tako da se nije moga odvrtit krug i nista mi se potrudili i makli gume i nastavili vozit..dosli iduci vikend na 2 mista velika hrpa zemlje i kamenja donesena bageron
i vise se nije moga ucinit krug i nismo se mogli vozit i kako ima ljudi koji zive tik uz stazu,mislili smo da su oni to ucinili jer da in smetamo buka i to i onda smo se skupili u ogromnon broju dosli ljudima isprid kuce i uzgalo se nekoliko guma ka u znak protesta,haha
uglavnon posli smo saznali da ti ljudi nemaju nista s tin i dosli smo do vlasnika te parcele koji je prije iznajmljiva onoj braci sta su drzali karting stazu i osobno san ga zva nekoliko puta mozemo li se nac i dogovorit da nan iznajmi stazu da cemo placat mjesecno da se mozemo vozit ionako je zapusteno i niko ne koristi osim sta u onon hangaru na stazi se nesto radi sa zeljezon neke ograde i slicno,al staza je bila prazna,on nije tia ni cut o tome,dan danas se sican da se zva branko gospodin,pa smo cak pokusali i priko grada neke stvari koliko me sjecanje drzi,al ni od toga nista,nikoga nije zanimalo niti je ikome u interesu bilo tako da je sve propalo..
uz to sve,staza je vec onda bila prilicno zapustena i zarasla od biljaka i tih pi*darija STAZA NEMA IZLETNU ZONU STA JE JAKO OPASNO! na samoj stazi se nalaze velike gromade kamena
a asfalt koji je na njoj je vec odavno da svoje i zadnji put kad san bia na stazi prije 3 godine je vec bia raspadnut,a mogu mislit na sta sad izgleda..
velicina staze je po mojoj procjeni nesto kao one u zadru mozda malo veca..
sve u svemu nonejm i ostali sritno van bilo,i ja bi puno volia da se tu nesto uspije izoprganizirat,al cisto sumnjan da cete ista uspit..sve su to samo bajke..
sritno van!
p.s. i za mene ova staza ima povijest,na njoj san prvi put slomia nesto(ruku)