vi se to rekreativno vozite jelda
ovaj decko sa crvenim hyosungom nesto kao pokusava da mu koljeno struze, ali ipak nagib motora mu je malo premali ko da se boji da ce past
Da ,bojim se da cu razbiti novi motor i pocetnik sam , ovo mi je privi puta motorom na toj stazi,a mislim da mi bas i ne bi bilo pametno strugati koljenom u riflama po karting stazi?!?!
Ali ovaj dio za nagib motora ,tu grijesis, jer nagib motora i polozaj je zapravo jako dobar (pravilan ) za razliku od vecine motorista koji zbog nedovoljno znanja nepravilnim polozajem tijela izvrtanjem ili pretjeranim izbacivanjem guze sa sjedala spustaju u nagib motor na koljeno ,ali pri tome zrtvuju brzinu i stablinost pa su bez obzira na koljeno na podu sporiji od mene. Nije mi cij voziti atraktivno nego pravilno razviti tehniku voznje. Za tehniku voznje konzultiram se i savjetujem sa covjekom koji je 20 godina bio u motosportu i godinama vozio Grobnik ,od pisane literature koristim opisane tehnike iz knjige i dokumentarca koja je poznata kao i Biblija za motoriste (A Twist of the Wrist by Keith Code).
Sto se tice nagiba motora ,otprilike mi na zadnjoj gumi ostaje oko 5mm sa ljeve i desne strane do kraja gume.