jbg, ocito imam Gremline u skuteru i ne znam vise kaj da radim...naime, prvo je pucal gadno iz spuha i onda je zamjenjena bobina i od onda je sveskupa radil mozda 2-3 sata voznje...nakon toga, jedno jutro ga palim, zagrijem sve super, malo se vozim i odjednom se skut ugasi ko da sam ga kljucem ugasio! i nema sanse da upali! u garazi je uspio upalit kad mi je frend pridrzavao konektore kod namotaja! reko ok ak je u tome problem, ALI nakon tjedan dana pokusao sam stavit onu "home made" elektricnu blokadu na skut i nakon kaj bas i nije funkcionirala kak spada, skut se par puta ugasio (blokada na preniskim obrtajima, potenciometar ne jebe previse mrdanje lijevo desno) i nema sanse vise da se upali! skino sam blokadu dole i opet jebe! oce radit jedino kad ga se malo ostavi ugasenog u LOCK poziciji na bravi...i nakon 5 minuta malo upali na leru, ali radi mozda 10 sec i opet krepa! radio je jedno vrijeme dok smo kljuc okrenuli onak za 180 stpnjeva pa gurnuli (da su "donji" zubi gore i obrnuto, iako su isti
)
, pa mi nekak sve upucuje prema bravi, ali i to je onda poslije odjebalo...
ugl. svijecica na kurblanje baca iskru, ima benzina, termo grupa kompresira jer je ono ganz nova, na one kable od magneta do bobine vise ne reagira (ugl, ocisceni su WD-om i posuseni), na mrdanje oko brave je davao neke znakove rada, ali i to je brzo postalo povijest...
jel ima ko kakvu ideju? :S