Općenito > Maxiskuteri
BURGMAN 650 executive vs T-MAX 500 vs silverwing600
eladio:
--- Citat: BaDly - 09 Ožujak, 2010, 10:33:50 ---Mislim da tu nema puno govora...
TMax --> Sport
Burgman --> Touring
--- Kraj citata ---
sw600 ? :toothy3:
BaDly:
--- Citat: eladio - 09 Ožujak, 2010, 10:34:58 ---sw600 ? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Definitivno touring :headbang: :headbang:
eladio:
Ja t-maxa takodjer smatram tourerom , s nekim prednostima za grad :redface: , pa kao takvim univerzalnijim. Istina je da u klasi maxi skutera ima i super dobre sportske karakteristike, ali gledajuci siru sliku usporedjujuci s motorima :toothy3: itd.. i dalje je to super udobni skuter..
Ali ajmo postaviti stvari malo drugacije , stavimo sve u tuoring kontekst ,
recimo da idemo na put po europi recimo, ja na t-maxu , ti na swu , i jos neko na burgmanu ? Tko bi imao koje prednosti ?
PS
gileru gp800 tu nema smisla stavljat jer iako je velika, i brza, sve je samo ne ugladjena ,
i iako je brza po ravnom, nije bas nesto pogodjena po pitanju tezista
iako ima vjotrobran koji se mice, to nicemu skoro ne sluzi itd.. :redface:
ubiti jedino je najbrza, nekima je to dovoljno ali meni nije :toothy3:
BaDly:
--- Citat: eladio - 09 Ožujak, 2010, 10:48:06 ---Ja t-maxa takodjer smatram tourerom , s nekim prednostima za grad :redface: , pa kao takvim univerzalnijim. Istina je da u klasi maxi skutera ima i super dobre sportske karakteristike, ali gledajuci siru sliku usporedjujuci s motorima :toothy3: itd.. i dalje je to super udobni skuter..
Ali ajmo postaviti stvari malo drugacije , stavimo sve u tuoring kontekst ,
recimo da idemo na put po europi recimo, ja na t-maxu , ti na swu , i jos neko na burgmanu ? Tko bi imao koje prednosti ?
--- Kraj citata ---
HM...teško je ovako postaviti stvari jer nam fali vozač tmaxa i burgmana koji bi dao konkretne činjenice iz prve ruke...ovako možemo samo pričati rekla kazala....
Baš zbog tmaxovih sportskih karakteristika sam naveo da je on za sport, a kod burgmana jedino što mogu reći je da je ogroman, ima gro pretinaca za stvari, ispod sica ima 60 i kusur litara prostora za stvari i po meni je zbog toga on više priklonjen touringu. A da ne spominjem i brzine koje ima sa kojima se također može regulirati vožnja i potrošnja..
Ja mogu navesti sve prednosti i mane SW-a, ali to nije pitanje u ovoj temi..jedino da revidiramo naslov... :glasses9: :glasses9:
boris_st:
Pa evo ja imam burgmana i mogu vam reć da sam prezadovoljan i maislim da je što se tiče maxi skutera na 1.mjestu.
Največi nedostatci su mu prednja vilica koja je pre mekana i mogu reć nikakva već počne plivat na 160km/h.
Dijelovi su mu skupi a ćini mi se da i konkurencija nije ništa jeftinija.
Dealer mu je ok. *Jelavić nautika* u Splitu ima sve na stanju.
Agregat bezprijekoran. (3. moda vožnje)
Manevar odličan stvar najviše do vozača.
A t-max mi nekako ima sportski duh a ubiti je spor i nema veze sa sportom.
Sve ostalo na njemu je yamaha (kvaliteta bez daljnjeg).
::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju