Općenito > Maxiskuteri

BURGMAN 650 executive vs T-MAX 500 vs silverwing600

(1/5) > >>

boris_st:
Prednosti i nedostatci jednog i drugog.
koji je po vama bolji? :icon_scratch:

eladio:
Po meni onako generalno gledano T-MAX ima puno više prednosti od navedenog Burgmana. Nažalost nisam vozio još ni jedan od navedenih, osim što sam ih proučavao po sajmovima...

T-Maxove vozne osobine su vec opjevana stvar. Rama, prednja vilica s dva trokuta, opcenito visoka kvaliteta su glavne znacajke . Kazu ljudi da ga je divota za voziti. Uvoznik je daleko bolji po pitanju servisa/dijelova/podrske, bar trenutno.
Burgman ima "ja vozim skupi udobni mercedes" efekt kao jedinu "prednost". "Izgleda" udobniji, ali izgleda lako zavara, yamaha nije ni malo neudobna, dapace...

Po meni stvar je jasna  :redface:

benelli:
za burgmana neznam ali t-max-a mi ima susjed i ima akrapa, neki variomat gore ima predobro ubrzanje a i karajnja nije loša 180 kmh,po zavojima je super,ja ti svakako preporučujem t-max pošto sam vidio kako ide i vozio sam se na njmu :icon_thumright:

koma1:
T max je pravi skuter i svakodnevno upotrebljiv, po gradu, van grada i neki duži put. Servisna podrška kako vidim je odlična dok sa Suzukiem baš i nije tako.
Svi hvale njegovu izvanrednu voznost i stabilnost, te završnu obradu.  :headbang:  :icon_thumright:

Burgman je krstarica skuter i za po gradu je prilično lošiji od T maxa zbog veličine.
Nije koncipiran sportski nego je sve bačeno na udobnost,  snažnu makinu, i namjena su mu duža putovanja.
O servisnoj podršci nisam čuo puno dobroga.  8)

BaDly:
Mislim da tu nema puno govora...

TMax --> Sport
Burgman --> Touring

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju