ovako..... sad će čika ushirlo da ti objasni.........
svi skuteri su smeće.........
međutim i imeđu smećem postoje razlike.....
tako imamo dvi krajnosti smeća........
jeftino smeće..... koje je čak smeće među smećem..... npr baotian...........
skupo smeće ........... ko je lud smeće skupo plaćat..... tu spadaju derbiji nrgovi i sl......
a imamo i prosječno smeće........... ne smrdi ništa naročito...... a platiš ga koliko bi i treba platit smeće ....... tu ti je tgb laser caR.............
aj ne seri ti i tgb laser a što kad se pokvari, za nrg, ili neku drugu piaggio mašinu koje uostalon imaju i runner, i sr50, i gp1, jedino nema jet force nađeš djelove di god očeš imaš odlično razgranatu prodaju i servis, na internetu moš naći milijun novih i polovnih djelova što serijskih što aftermarket, pa ako očeš frizirati imaš 200 opcija što ugraditi, ovo ono, onda imaju puno kvalitetniju mašinu, ja san čuja za neke nrg-e koji su išli po 60 000km bez otvaranja mašine, samo zamjena potrošnih djelova, a koji bi tgb to izdrža, koje djelove za friziranje možeš kupiti za tgb, možda od 1 ili njaviše 2 proizvođača i to samo poneki dia, kolika je cijena djelova, i tu je i sam dizajn,
ja ti predlažen da odabereš jedan od ovih osim jet-force-a jer je jedan od najtežih, sa najlošijon mašinon, meni je najbolji nrg, ili sr50, runner mi nije nešto lip, a za gp1 prije je ima pogon na lanac i ako ga još imaju u dućan biži od njega jer to nije pravi prijenos na lanac nego neko sranje, a sad postoji i gp1 s normalnon mašinon koji je dosta dobar ali teži od nrg-a ili sr50, pa tako da sam odabereš, e i da ovi svi koje san nabrojia osin pežoa imaju istu mašinu...
e i za neonke moda stara par godina, seljaštvo i gluma rađe ulaži novce u mašinu
to je bilo od mene, nadan se da san pomoga