Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim vaše mišljenje - Malossi setup
doritos:
--- Citat: 2TDottore - 10 Ožujak, 2010, 11:52:37 ---onda vjerojatno i zna taj tvoj majstor nakon kolko radnih sati se mijenja koji dio na highend setupu tak da mozes si ga slozit bez beda..... ;D
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
miha_nrg:
--- Citat: 2TDottore - 10 Ožujak, 2010, 11:52:37 ---onda vjerojatno i zna taj tvoj majstor nakon kolko radnih sati se mijenja koji dio na highend setupu tak da mozes si ga slozit bez beda..... ;D
--- Kraj citata ---
hvala....;D
dgeceg:
pitao si koji ti još djelovi fale, fali ti još stage 6 usis, po mogučnosti uzmeš neku sportsku radilicu, jer možda ti ova serijska neće izdržat, onda ako hočeš da ti ide motor bolje uzmeš produženi primar ili sekundar, onda ti fali kvačilo, odlično ti je malossi delta clutch,treba ti ili gljiva gljiva ili moraš preraditi serijski airbox, trebaju ti rolice, federi kvačila, centralni feder, dizne za uštimavanje. ja mislim da ti je to ukratko
dino gp1:
--- Citat: dgeceg - 10 Ožujak, 2010, 12:15:27 ---pitao si koji ti još djelovi fale, fali ti još stage 6 usis, po mogučnosti uzmeš neku sportsku radilicu, jer možda ti ova serijska neće izdržat, onda ako hočeš da ti ide motor bolje uzmeš produženi primar ili sekundar, onda ti fali kvačilo, odlično ti je malossi delta clutch,treba ti ili gljiva gljiva ili moraš preraditi serijski airbox, trebaju ti rolice, federi kvačila, centralni feder, dizne za uštimavanje. ja mislim da ti je to ukratko
--- Kraj citata ---
To pod obavezno, ako ne misli mijenjati bolje da niti ne slaže ovakav setup! :icon_thumright:
miha_nrg:
radilica je od polinija HPC nova....gljivu imam...malossi e 13 i od polinija ona ista kao e5...imam i prerađeni airbox...jedino šta mi fali i to znam jest kvačilo... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju