Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim vaše mišljenje - Malossi setup
doritos:
--- Citat: miha_nrg - 10 Ožujak, 2010, 11:09:25 ---ako sve bude kako treba...uskoro će doć još jedan due plus i nardo naravno i del 21....ali i drugi skuter vjerovatno....=)....dali se neko bavi sa tom preradom cilindra...sori šta gnjavim novi sam tu...;)
--- Kraj citata ---
jel znas ti to sam sve sastavljati, slagati i da sve radi kak se spada, ak neznas radje nemoj i jer bu ti jako brzo cviknuo i umro cijeli set up ;D
uzmi obican kit gore i gass
2TDottore:
kvalitetno slozen highend bez ikakvih izdrkavanja po cilindru i glavi moze trajat dosta dugo ako se posao kvalitetno odradi i mjenjaju se zamjenski djelovi kako je propisano.....samo je cinjenica da to nije skuter za svaki dan jer kod njega il se ne vozis il se vozis pun gas... ;D
miha_nrg:
--- Citat: doritos - 10 Ožujak, 2010, 11:14:49 ---jel znas ti to sam sve sastavljati, slagati i da sve radi kak se spada, ak neznas radje nemoj i jer bu ti jako brzo cviknuo i umro cijeli set up ;D
uzmi obican kit gore i gass
--- Kraj citata ---
da znam...i nemoraš me to više pitat...to me već neko pitao ja mislim...imam doma mehaničara sa preko 40 godina iskustva...pozzz
miha_nrg:
--- Citat: dino gp1 - 10 Ožujak, 2010, 11:10:40 ---Tu fali još dosta dijelova.... i umjesto MHR-a ubaciti nardo tj. shot ili eventualno C16 :)
--- Kraj citata ---
kojih dijelova npr.... :hello:
2TDottore:
onda vjerojatno i zna taj tvoj majstor nakon kolko radnih sati se mijenja koji dio na highend setupu tak da mozes si ga slozit bez beda..... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju