Tehnički kutak > Tuning skutera

Molim vaše mišljenje - Malossi setup

(1/8) > >>

domagoy 46:
kolika bi bila max. brzina na roxu s ovim setupom
MALOSSI kit
MALOSSI auspuh
Malossi prijenos,
carb. 22mm
polini filter zraka

neznam imena koji je kit i koji je auspuh,samo znam da je malossijevo..zanima me sta vi mislite kolika bi bila krajnja brzina s ovim setupom,al realna brzina

gagi racer:
zavisi od kojeg kita i auspuha najvise...... prenos malosijev itekako ce pomoci, ako je jak cilindar i auspuh i karb od 22 mm i polini filter bi odlicno radili.....

sve zavisi od kita i auspuha, imao sam druga koji je iz STAGE 6 SPORT PRO sa STAGE 6 PRO auspuhom izvukao 115km/h i karbom 19mm, i kompletan prenos od STAGE 6, i stage 6 filter..... znaci po meni je minimala 115km/h realnih, ako je kit u jacini ovoga, ako je jaci.... naravno vise.....

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 07 Ožujak, 2010, 16:25:29 ---kolika bi bila max. brzina na roxu s ovim setupom
MALOSSI kit
MALOSSI auspuh
Malossi prijenos,
carb. 22mm
polini filter zraka

neznam imena koji je kit i koji je auspuh,samo znam da je malossijevo..zanima me sta vi mislite kolika bi bila krajnja brzina s ovim setupom,al realna brzina

--- Kraj citata ---
zavisi koji malossi kit, sport 70cc ili replica, ili mhr ili mhr teem, teem2 itd

ako je base kit onda kojih 100kmh realne ako se sve poslozi...replica oko 105-110kmh...naravno geta produzena malo i tak to....

malaguti f12:
malo ti je to preopsirno pitanje al vec su ti decki dobro rekli
znaci po prilici govorimo o realnoj brzini
sport-oko100-105
replica 110-vjerujem da se iz nje da izvuc120

domagoy 46:
a mhr team  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju