Meni su fora ovi psi ali nebih ih baš imao,nekako mi je draže imat jednu mačku i to je to,manje brige
ovo nisu psi i zivotinje nego su ubice, kladim se da pola vas koji brije na te djukce briju da su old skul frajeri i te fore, i ziher ih neznate dobro odgojiti nego sam za pokazivanje neznam ceg , no pitaj boga i onda se desavaju da takve ubice zgrizu decu, tudje pese kolju pa i ljude! to je sve za hitit ih morskim djukcima i amen!
ima ih dosta tu kod mene u kvartu, pa u gajnicama, zapresicu i dosta njih izbrijava na to a meni je to seljastvo, plate ge 500-1000eu a nemaju 2 kn za buhtlu nit za britvice da se obriju, ono strahota i jad...
ja imam mado njemackog ovcara i mjesanca pekinezera, njem ovcar koji je ogroman, ima oko 50-60kg jako pametan i tolko miroljubiv da kad ( gizmo ) pekinezer poludi i oce za zgrist ovaj se sklanja i nece se s njime zakaciti jer vbidi da ga moze ubiti sam tak, i dosta sam ga ja zdresirao tako da sve 5! imam pesa i da cuva moje dvoriste i imam pesa za zajbanciju i smijeh