Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Derbi GP1 250 - masina
zL!Ko:
Nisi valjda kod nas u ck?
R@kija:
neznam 100% al beverly mozda ima duzi blok jel ima veci kotac iza...
a i ak ima 2 amortizera ti iams nosac za 1 tak da mos slozit!!
nemoguce da se masina rasula na 20000,neka greska jebena!!
ividic:
ma da servisiran je u ck, cvajko je ovlasteni za derbi pa eto racunao da ce bit ok. dosad svaki servis kao bilo sve ok. i ja znam da su oni odgovorni kad je kod njih jedino servisiran i to po knjizici redovno. garancija je istekla jer je skuter star 2 i pol god tako do sto se tice tog nemogu nista. mislio sam zvat u pon generalnog uvoznika koji je na krku pa vidit sta on kaze na to da se ta masina rasula nakon toliko malo km. po meni nemoze to bit tvornicka greska ni nista nego nesto krivo servisirano, sta ne?
ako nista pametno ne uspijem kod ovlastenog servisa i uvoznika ne preostaje mi nista drugo nego nac polovnu masinu. skinuo sam sa neta popis dijelova za bev 250 i gp1 250 pa malo usporedivao, cini mi se to isto osim poklopca bloka i onog nosaca za auspuh i amortizer. meni se cini da bi to islo bez problema. da li zna netko koga da prodaje masinu ili ima razbijenog beverlija ili idealno gp1 250. ili neki otpad, servis, ducan?
zL!Ko:
aha. mislio sam da je moto-ini servisira derbi pa sam zato reko...a u najgorem slucaju cekat da se neko slupa pa uzet masinu,..jbga
vx:
beverly i nexus su isto quasar mašine ,samo one imaju duži blok,mogao bi pripasati ali neznam kako bi sve to skupa izgledalo.... duži međuosovinski razmak,bio bi možda problem s zadnjim nosačem...
pasala bi ti mašina od x9 250 -ali carb. verzija ne i.e ili možeš staviti i i.e ali bi trebao nabaviti i instalacije....
paše ti leader mašina od vx/vxr-a ,isto je kratki blok
i quasar od vespe GTS 300 - ali to je mislim nemoguće naći
uglavnom mislim da nebi bilo problema oko pripasavanja mašine od x9, samo nisam nikad vidio uživo derbija s jednim amortizerom,taj prihvat....bilo bi dobro ako možeš slikati.....
ali ako bude problema prebaciš na 2 amortizera-nebi bio problem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju