evo ja isto radim oko tih skutera , i dosta toga kontam al po prvi put nailazim na slican slucaj kao kod vas ..
naime evo imam u garaži nexusa 300ie , 08' . , MOTOR SAD IMA 12600km...
POVIJEST BOLESTI ,
PRIJE JE MOTOR RADIO DRUGI MAJSTOR S ISKUSTVOM IZA SEBE ...
NEGDI NA 5-6T KM NEXUS JE PROMJENJENO ULJE I FILTER ...
VLASNIK NIJE BIO NA SERVISU NA 9T KM...
NA 11800KM motor mu staje jer mu je ostao bez ulja il ti ga dovoljnog podmazivanja ,
nije kontrolirano u međuvremenu itd , motor nema garanciju ..
majstor ga taj rastavlja i utvrđiva da je zaribala radilica , te da je malo oštećen cilindra nijansu neprimjetno
sto sam i ja danas utvrdio te mu to ne smeta ,te ugrađiva na motor novu piaggio orginal radilicu .. i predaje motor vlasniku pod da je ispravan ...
TU U PRIČI DOLAZIM JA , MOTOR JE DOVEŽEN DAKLE KOD MENE NA + 800km od toga rada -
upalio motor cujem klapa punim .cuju se ventili svasta nesto klizaci itd ...
radim motoru servis sve sto ide na 12t km , i skidam poklopac ventila ,usis na 0,20 i tako dalje da ne pricam ,
ja to sredim sve naštelujem upalim ,ventili se ne cuju motor fino radi ide kao i svaki top speed ,AL KLAPA I DALJE ...
kad je hladan motor , i ja ga upalim , prvih 5sec radi kao iz tvornice dok ga ne digne ulje i počne klapat ...
DANAS SAM SKINO GLAVU bregasta ventili klackalice novo novo , izvlacim cilindar klip je ok , samo karike neko stavio prvu i drugu procjepi da se poklopaju ,.. nebitno toliko jer ne klapa zbog toga ...
SKIDAM VARIOMAT DO KRAJA I UTVRĐIVAM DA RADILICA IMA LUFTA LIJEVO DESNO POPRILIČNO ,
I TU STAJEM ZA DANAS , ETO SLIJEDI NASTAVAK RADOVA , DA PRONAĐEMO ŠTA TU KLAPA .. I ZBOG ČEGA
P.S OVO MALO IZGLEDA KAO PISMO AL ŠTA , vidim da se dosta vas tu i marino kao znalac posebno , pozdrav ...