Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Derbi GP1 250 - masina

<< < (8/12) > >>

Marino1907:

--- Citat: stefek - 08 Ožujak, 2010, 13:20:38 ---moreš gore stavit koju god piaggio quaser mašinu..blokovi imaju prihvate i za obična 2 amortizera i rupe da se zašarafi onaj nosač za jedan centralni..

samo kaj te mašine nie lako nać polovne,nema ih baš i nisu jeftine...mislim da te manje izađe klip i cilindar da uzmeš nov nego polovnu mašinu kompletnu..

--- Kraj citata ---

Problem je u tome šta njemu nevaljaju ni blokovi a tek onda i klip,cilindar,radilica i sve brtve tako da od ove mašine nažalost nema ništa.

Šta se tiče pomoći servisa to nije do mene,ali poznavajući gazdu izaći će se u susret i mislim da se neće naplatiti kompletan rad nego samo jedan dio,ali napominjem to nije do mene.

steeef:

--- Citat: Marino1907 - 08 Ožujak, 2010, 15:38:11 ---Problem je u tome šta njemu nevaljaju ni blokovi a tek onda i klip,cilindar,radilica i sve brtve tako da od ove mašine nažalost nema ništa.

Šta se tiče pomoći servisa to nije do mene,ali poznavajući gazdu izaći će se u susret i mislim da se neće naplatiti kompletan rad nego samo jedan dio,ali napominjem to nije do mene.

--- Kraj citata ---

onda banana...
ima tu na forumu član anco za prodat 250 karb mašinu od x9 za neku normalnu lovu..

250 i.e od nexxa il beverlya sa instalacijom ispod 5 soma nema šanse nać...ak ju nađe uopće di....
ja sam kupil cijeli karambol nexus kaj sam se dočepal te i.e. mašine..

Marino1907:
Nije i.e mašina nego karburator.

Marino1907:

--- Citat: benelli - 08 Ožujak, 2010, 10:49:21 ---ako je debalansirana radilica ,onda nek vam andre@ sa foruma isprica sta je njemu bilo na runneru i zašto je skinuo multivar  :dontknow:
sada cu mu ja reci da ovdje napiše šta se njemu desilo ja znam otprilike ali on ce vam tocno objasniti  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Bilo bi ljepo da andre objasni šta se njemu desilo,da vidimo dali je to otprilike isto ili slično.U svakom slučaju neka objasni.

ividic:
eladio hvala puno tebi kao i ostalima sa savjetima i pogotovo tebi sa svim nacinima na koje mi pokusavas pomoc! danas sam bio u trgovini i probat ce se sutra kontaktirat novog uvoznika pa cu vidit sta ce bit, ako nista nasao sam tu na forumu masinu od x9 koja bi trebala odgovarat (karb) pa cemo vidit kroz koji dan. uglavnom javit cu razvoj situacije, jos jednom hvala svima na pomoci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju