Tehnički kutak > Styling skutera
Styling - Generalni!
Rossi:
pa da ...zasto nebi dolazili tamo bas je extra ? :D ono nadje se nekih uvijek papana koji nesto kenjaju kao tipa sta si ti iz bosne doso ovdje ...isto kao sto ima i ovdje takvih papana pa nekom iz srbije pocnu da pricaju nesto...ali ono meni se nikad to nije desilo ja preko ljeta budem po 3 -4 mjeseca u bgu i ono upoznam 100-200 osoba ....svi su extra...sad ti kazem kad sam sa rodicama ne trijeznim se ni jedan dan :D sta cu kad one ono cool su cure ...extra i izlgedaju i sve ...pa imaju drugarica dosta,dosta lijepih i dobrih :D pa svaku noc kod nekog pijes tj prvo negdje si u gradu do kasno se provodis se pa onda kod nekog u stan,kucu,produzis pa nastavis :D ovdje u mom gradu sve vise manje isfurano ovi cura sto ima ...:D sad sam poceo okolo da idem po drugim drzavama haha :D na bgu cemo da se zadrzimo neko vrijeme ;D a kad budem dolazio javim ti se nije frx :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
pa ne kaze se za dz da je Bg naj grad za provod :headbang: :headbang: :frajer:
za ove papane no frks,i ja ih ne podnosim...koje diste si ti?
Rossi:
88. :)
MaLi_OdvALjivAc:
stariji 2god:)
Rossi:
a rodica mi je jedna tj najmladja tvoje onda godiste :D taman :)) cim dodjem ima da otjeram momka sa kojim budem kazem imam ja frenda za tebe :)) hahhaa :D tako ima da i bude :) svidit ce ti se riba pravo :D ...odo sad laku noc :D...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju