Tehnički kutak > Styling skutera
Styling - Generalni!
Rossi:
http://www.youtube.com/results?search_query=Custom+Paint+car+how%3F&search_type=&search=Search
et ti na youtube imas 20 otprilike clipova kako od pocetka se mjesa boja pa do kraja sve...ak znas engleski imalo sve ti je objasnjeno...sve jedno ispod drugog imas 2,3stranice klipova ..jedna te isti covjek i sve prica...svaki isto pocinje clip da te ne zbunjuje to...
robert:
sad sam tek vidio slike i moram reći ni gilera u njihovoj tvornici nebi ljepše napravila! tvoj izbor farbe je 100% super
MaLi_OdvALjivAc:
ja trazio, nisam mogao da nadjem... hvala bro!! imas cugu kad dodjem :P ako dojem :)
Rossi:
--- Citat: robert - 10 Veljača, 2008, 00:24:04 ---sad sam tek vidio slike i moram reći ni gilera u njihovoj tvornici nebi ljepše napravila! tvoj izbor farbe je 100% super
--- Kraj citata ---
hvala
--- Citat: mali_odwaljiwac - 10 Veljača, 2008, 00:42:50 ---ja trazio, nisam mogao da nadjem... hvala bro!! imas cugu kad dodjem :P ako dojem :)
--- Kraj citata ---
hehe pa blizu smo :D nekih 200 Km ...cesto sam ti ja u Bg-u ..imam rodica dosta...bas su u centru bg-a...a imam rodica i u NS i u sabcu :) po cijeloj srbiji a bogami i u Hrvatskoj :) najmanje ih imam ovdje gdje zivim u BIH ...ehe :D bas cu sad u bg na ljeto malo jedno 2 mjeseca :D ko zna mozemo se dogovorit ako budes htio pa da i izadjemo gdje sa rodicama mojim :D ..posto kad sam snjima ne trijeznim se :toothy3:
MaLi_OdvALjivAc:
jbt do jaja, samo se javis kad dolazis i no frks...idemo u eksn ;)
hehe sve vas je vise koji dolaze uov bedu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju