Tehnički kutak > Styling skutera

Styling - Generalni!

(1/16) > >>

Rossi:
Ovako ,dao ja burazu scoot i uglavnom je upo motor je cijela lijeva strana izgrebana i naprijed dosta izgrebano ,nije nsita puklo hvala bogu i  buraz je ok ...eh sad scoot hocu da farbam cijeli znaci sve maske  i sve ponovo se farba u crveno ,crnu kombinaciju stim da ce se sad da radi sa perlom ...ne obicnom farbom....dobio sam po pola kile perle dabe tako da mi dobro dodje hehe :) ja sam sam uradio vec one sve grube plastike i retrovizor i sve znaci sto je bilo grubo je sad ofarbano u crno uradjeno da bude glatko i lakirano sve super ...da ne objasnjavam znate i sami kako to ide ...eh sad mi treba misljenje drugih ..ovako kad bude sve gotovo znaci konto sam ovo....frend mi radi sa airbrush-om znaci ono crta po autima i motorima sta hoces....konto sam da uradim neke flame tribale ili nesto ?? sta vi mislite o tome ? il iako neko ima neki bolji prijedlog jos bolje ??? sta da nacrta i to ...motor je runner crveno ,crni, ona race verzija ...i konto sma izradit sablon da na gumama znaci sa strane da naparvim kao vatru crvene boje ali samo sa strane guma ,isto sam konto nesto da uradim takvo i sa sjedistem bice znaci crno stim da ce odozdo prema gore bit isto vatra neke crvene boje i tako ??? Bi-xenon svijetla sam vec postavio i probo ,sve je super ..htio bi jos samo nazad na stop ledice stavit ?? zanima me kako to uradit i koliko dioda da stavim ??jos sam zamjenio neke sitnice ..rucke na motoru znaci od gasa i ona druga su crne sa crvenim flame tribalima na njima sa scooter centra sam ih narucio i danas postavio...novi diskovi,gume...jos sam razmisljo da ako nadjem gdje povoljno ...kromirat felge,deklo i auspuh ?? uglavnom sta mislite o ovom cijelom projektu...ja jedva cekam da bude gotovo ...sad cu postavit jednu sliku scoota kakav je bio prije i kad sve zavrsim ja se nadam za jedno 2 sedmice ...cu postavit par slika kako je uradjem !!?? eto pohvale ,kritike sve moze  ;D

Rossi:
P.S. Zaboravi reci da bi i undertail radio na svom runneru ,imal ko kakvu skicu ili sliku kako to izgleda na novom runneru ?? ako ima skicu ja bi to dao izradit i da sve bude gotovo kad i scoot ofarban..??? ja sma samo naso slike kako izgleda na starim runnerima na novom ni jedne nisam naso...hvala unaprijed

Rossi:
molim moda nekog da obrise ovu temu....posto i onako niko nista ne odgovara...kad bude gotov scoot postavit su slike i to je to ...thx

DUBrawa:
a nenam sta da ti kazem.... Vec i sve sam znaš  :toothy12: . Napravi to se ljepo i to je to. Ako imaš love kromiraj itd...

Tommek:
ja nebi pretjerivao s tom vatrom,dosta ti je perla boja i nestho malo da nacrta lega tvoj... :icon_thumright:

nego koliko te kosta bi xenon i jel se vidi razlika u vidljivosti,ajd poslikaj molim te...
Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju