Tehnički kutak > Styling skutera
Styling - Generalni!
Rossi:
far cijeli u kompletu sa svima cudima dodje ovako u velikoj kutiji....150 eura ovdje kod nas nekakav lik prodaje ,donosi negdje is srbije ...ja sam iz bosne ...mogu ga pitat ako hoces gdje nabavlja pa ti javim...jos nesto kako napravit ovaj undertail na runneru ? imal ko kakvu skicu ili sta da ga dam izradit ?? ili objasnjenje kakvo?thx
Tommek:
joj super bar znam da tog ima,sigurno se moze i u hr nabavit sam trea love skupit...
fala
Cruiser:
--- Citat: P.A.L.A.C - 28 Srpanj, 2007, 12:01:43 ---fujjj...
da je moj runner napravio bi undertail, i sredio one zmigavce, bad look, skinio retrovizore i vizir, cijeli motor u perla bijelu, i sic tapeticiro u bijelu.
felge u narandjasto sa poliranim rubovima... :laughing7:
+ kad je vec lijep mora i ici bar nesto pa bi slozio neki base setup (bar kit, spuh i multivar) :headbang:
--- Kraj citata ---
ovo zvuci dobro, mozda malo pre sminkerski ali mislim da bi cist fino izgledalo. neznam samo kak taj undertail izgleda, znam sta je ali nemrem si nikak docarat kak to izgleda.
mozda jos ubacit neki bljedo, bljedo narancasti (u kombinaciji s felgama) tribal, onak da se lagano vidi a ne bode u oci.
i da, rade uzet neke jeb**e vanserijske retrovizore nego vozit se bez njih, preopasno
Punisher:
Xenon stavi ako budeš imao para jer je razlika sa njime i običnim žaruljama nebo i zemlja...
Malo je skuplja investicija ali ako želiš samo naprijed :icon_thumright:
Rossi:
eh ovako predomisljam se dal da farbam svog runnera u istu kombinaciju znaci crveno crnu kao i fabricki ili da nekako drugcije ..imal ko kakvi prijedloga ili slika runnera u drugim kombinacijama boja...znaci nebi nista jednobojno ono crno ili samo crveno nego da mi je da ima 2 kombinacije maximalno 3 ??? ajde da cujem ako ko ima kakav savjet ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju