Tehnički kutak > Styling skutera

Styling - Generalni!

<< < (2/16) > >>

Punisher:
Što se tiče farbanja ako imaš volje i love (materijala) samo naprijed. Nisam baš neki stručnjak u farbanju tako da ti neću sugerirati što da napraviš, ali tribal je meni strava  :icon_thumright:

Što se tiče stavljanja dioda u zadnje svjetlo imam ti samo reći - tribal će biti 0 ako ne staviš diode  :toothy10:
Gilera ko da je stvorena da se ubace iza diode.

Kako ih ubacit... već je Hrastinski to napravio na novoj Gileri tako da možeš pogledati kako je on to sredio. Ugl to za spojiti nije uopće problem.

Kad već radiš generalni styling stavi alu podnice i ručke   :icon_thumright:

E da, ubaci i ledice u instr tablu i promijeni dashboard (sliku).

P.A.L.A.C:
fujjj...

da je moj runner napravio bi undertail, i sredio one zmigavce, bad look, skinio retrovizore i vizir, cijeli motor u perla bijelu, i sic tapeticiro u bijelu.

felge u narandjasto sa poliranim rubovima...  :laughing7:

+ kad je vec lijep mora i ici bar nesto pa bi slozio neki base setup (bar kit, spuh i multivar)  :headbang:

Rossi:
Dashboard sam vec sredio tj stavio jedan koji mi je napravio benjamin sa foruma ...super izgleda a nije mi se dalo stavit ledice u instrument tablu ali pokusat cu ....meni se od tih svi detalja najvise svidja flame tribali sa strane na felgama koje sam ja zamislio i koje ce ovi dana bit gotovo znaci na runneru gdje ona crvena traka sa strane na felgi ,nju cu skinut i tu idu oko cijele felge tribali :)  tj to cu raditi ako ne budem kromiro felge jer kod nas to ocito niko ne radi sem jednog lika koje je na godisnjem jos mjesec i 10 dana ...ne ceka mi se toliko tako da ce ici samo na lakiranje felge u crnu ponovo....a hrastinski mi je reko za par dana sve objasnit i poslat clipove kako je uradio ledice nazad tako da cu i to slozit ....uglavnom kad sve bude gotovo slikat cu jedno 15 slika i postavit.....a za kit to ide sljedece sezone  tj ide sve generalno na motoru sve ce biti malossijevo ,nemam sad love za to.....a neko je pito za bi xenon imaju velike razlike u osvjetljanju dosta se bolje vide i ljepse izgleda ja sma platio 150 eura sve u kompletu...thx na komentarima

ChRiStIaN:
meni je želja piknut xenon na scoot

Tommek:
hmm,150 eura u kompletu gdje?
to cijeli far ili?
jel gubiš garanciju s tim?
fala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju