Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner-Najlaksi put do kablova alnasera?

<< < (4/6) > >>

CoK:

--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 09:22:39 ---Da ne otvaram novu temu... Ja sam neki dan spojio onaj relej za ledice za žmige, ali sam spojio + direkt na akumulator. sad mi žmige rade i kad nema kontakta na skuteru. Dal se može spojiti na napajanje na žicu koja ide na far (mislim da je crna) ili na koju drugu žicu, ali samo da nebude kak imam sad i da se nemogu žmige uključiti kad nema kontakta na skuteru?

--- Kraj citata ---
Mozes,spoji na original zice od zmigavaca

PanTheR_oo7:

--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 01:05:36 ---Misliš to?

Ja isto mislim da je to relej anlasera...

--- Kraj citata ---

Tema je pokrenuta u potrazi za   "OVIM KABLOVIMA" (tacnije zeleni tanki kabal) na njega se spoji jedan kabal sa alarma

PanTheR_oo7:

--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2010, 09:33:03 ---
jesi stavio prekidac za taj alarm??????? to obavezno iscrpit ce ti akumulator!!!!!!

--- Kraj citata ---

LOL!!!!

Ovo prvi put cujem???????

Znaci kad ostavim skuter u avliji ili u garazi i odem spavat TREBAO BI ISKLJUCITI ALARM JER CE MI INACE ISPRAZNITI AKUMULATOR??? 

Ahaaam...NISAM TO ZNAO!!!!   HVALA NA SAVJETU! :drunken_smilie: :drunken_smilie:

PanTheR_oo7:

--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 09:22:39 ---Da ne otvaram novu temu... Ja sam neki dan spojio onaj relej za ledice za žmige, ali sam spojio + direkt na akumulator. sad mi žmige rade i kad nema kontakta na skuteru. Dal se može spojiti na napajanje na žicu koja ide na far (mislim da je crna) ili na koju drugu žicu, ali samo da nebude kak imam sad i da se nemogu žmige uključiti kad nema kontakta na skuteru?

--- Kraj citata ---

Skini plastike sa volana, i presjeci zica koje pale migavce (na novom Runneru je pink, (i mislim da je druga plava), i crna je za obje masa, i onda na te 2 zice koje daju + migacima spoji taj svoj relej, i tek onda kad ti upalis migavac struja ce dolaziti do njega....  pokusaj tako, pa javi  :icon_thumright:

jprekrit:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 07 Ožujak, 2010, 22:23:45 ---Skini plastike sa volana, i presjeci zica koje pale migavce (na novom Runneru je pink, (i mislim da je druga plava), i crna je za obje masa, i onda na te 2 zice koje daju + migacima spoji taj svoj relej, i tek onda kad ti upalis migavac struja ce dolaziti do njega....  pokusaj tako, pa javi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bijelo plava je za desni žmigavac, pink je za lijevi, a ona treća crno-plava ide u regler ispod sica kaj je za šrafani i u tom regleru (ili kak se već zove to) je orginalni relej za žmigavce. pošto ta žica kaj sam ja prerezal kaj ide s reglera na prekidač (crno-plava) za žmigavce, daje struju žmigavcima, nisam mogo dobiti struju kao što mi je neko reko nek probam. Nego sam spojio ovak, i mislim da bude tak i ostalo makar mi sad blinkaju žmige i kad nema kontakta...
Znači...
Crna od releja je +
Zelena od releja je masa i šarafi se na šasiju
Crno-plava žica kaj ide od reglera do prekidača se odreže i spaja s tom smeđom žicom od releja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju