Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner-Najlaksi put do kablova alnasera?
SPecial:
--- Citat: jprekrit - 06 Ožujak, 2010, 01:05:36 ---Misliš to?
Ja isto mislim da je to relej anlasera...
--- Kraj citata ---
Koliko ja vidim u relej dolazi cisti plus sa akumulatora,dakle to je taj relej.
doc-sr150:
da to je relej alnasera i mogo si tu spojit na debelu crvenu žicu da se nejebeš oko alnasera...
jprekrit:
--- Citat: doc-sr150 - 06 Ožujak, 2010, 02:20:47 ---da to je relej alnasera i mogo si tu spojit na debelu crvenu žicu da se nejebeš oko alnasera...
--- Kraj citata ---
Da ne otvaram novu temu... Ja sam neki dan spojio onaj relej za ledice za žmige, ali sam spojio + direkt na akumulator. sad mi žmige rade i kad nema kontakta na skuteru. Dal se može spojiti na napajanje na žicu koja ide na far (mislim da je crna) ili na koju drugu žicu, ali samo da nebude kak imam sad i da se nemogu žmige uključiti kad nema kontakta na skuteru?
cosa_wp:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 05 Ožujak, 2010, 22:39:28 ---HVALA SVIMA NA SAVJETIMA!
Jutros je C-MOD USPJESNO POSTAVLJAN! :) u tok spajanja pratio sam uputstvo sto sam naso na forumu neko postavljao... i spalio 1 osigurac
Ali sreca SAMO OSIGURAC :) Pa se malo mozgalo i skontalo koje su zice (boje) zamjenjene...
Nisam skidao tocak, nego sam lego pod skut, pratio kablove i doveli me lijeve nogare za suvozaca, (jel to "relej alnasera"?) pa posto su mi plastike vec poskidane, jer se skuter lakira nije bilo problema.
BTW Kad sam skino poklopac (undertail) vidio sam "metalnu kutijcu" zavrnutu za kadu, ŠTA JE i ZA STA SLUŽI?
HVALA! :notworthy:
--- Kraj citata ---
jesi stavio prekidac za taj alarm??????? to obavezno iscrpit ce ti akumulator!!!!!!
Nikon:
LOL zasto bi iscrpia akomulator...
i koja svrha alarma na motoru ako ne radi jer nema struje :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju