Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner-Najlaksi put do kablova alnasera?

<< < (5/6) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: jprekrit - 07 Ožujak, 2010, 22:37:20 ---bijelo plava je za desni žmigavac, pink je za lijevi, a ona treća crno-plava ide u regler ispod sica kaj je za šrafani i u tom regleru (ili kak se već zove to) je orginalni relej za žmigavce. pošto ta žica kaj sam ja prerezal kaj ide s reglera na prekidač (crno-plava) za žmigavce, daje struju žmigavcima, nisam mogo dobiti struju kao što mi je neko reko nek probam. Nego sam spojio ovak, i mislim da bude tak i ostalo makar mi sad blinkaju žmige i kad nema kontakta...
Znači...
Crna od releja je +
Zelena od releja je masa i šarafi se na šasiju
Crno-plava žica kaj ide od reglera do prekidača se odreže i spaja s tom smeđom žicom od releja

--- Kraj citata ---

Cek...sad ti migavci non stop svjetle? migaju?

jprekrit:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 07 Ožujak, 2010, 22:42:40 ---Cek...sad ti migavci non stop svjetle? migaju?

--- Kraj citata ---
ne... nego mogu se upaliti kad nema kontakta na skuteru kad su direktno spojeni na + na akumulatoru! Neznam koja bi bila žica kaj bi davala struju kad bi se okrenuo ključ... Neda mi se kontati o tome. ak neko zna koja bi bila, nek mi javi! Razmišljao sam da bi možda bila jedna od onih kaj ide od releja za anlaser do anlasera.

SlowRider:

--- Citat: jprekrit - 07 Ožujak, 2010, 22:46:19 ---Neznam koja bi bila žica kaj bi davala struju kad bi se okrenuo ključ... Neda mi se kontati o tome. ak neko zna koja bi bila, nek mi javi! Razmišljao sam da bi možda bila jedna od onih kaj ide od releja za anlaser do anlasera.

--- Kraj citata ---

mislim da ti je najjednostavije uzeti +12V sa zice od senzora za ulje. U senzor za ulje idu 2 zice, u jednoj je +12V kada das kontakt.

jprekrit:

--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2010, 22:49:50 ---mislim da ti je najjednostavije uzeti +12V sa zice od senzora za ulje. U senzor za ulje idu 2 zice, u jednoj je +12V kada das kontakt.

--- Kraj citata ---
U j****ti... Nisam se toga ni sjetio!!! Samo da se nebi desilo kad nebi bilo ulja, ni žmige nebi radile...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ili možda ona na koju se spaja blokada? Koja je to?

PanTheR_oo7:

--- Citat: SlowRider - 07 Ožujak, 2010, 22:49:50 ---mislim da ti je najjednostavije uzeti +12V sa zice od senzora za ulje. U senzor za ulje idu 2 zice, u jednoj je +12V kada das kontakt.

--- Kraj citata ---

odlicna ideja  :icon_thumright: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju