Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kako ja imam dobre susjede!!!!!!!!!!  (Posjeta: 7521 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
Odg: Kako ja imam dobre susjede!!!!!!!!!!
« Odgovori #40 : 04 Ožujak, 2010, 00:48:19 »
Eto svaka cast sta si ti njemu napiso poruku,tocno sam to htio napisati...samo sa ddrugacijim sadrzajem  :icon_thumright:
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #41 : 04 Ožujak, 2010, 10:30:37 »
Eto svaka cast sta si ti njemu napiso poruku,tocno sam to htio napisati...samo sa ddrugacijim sadrzajem  :icon_thumright:

a šta drugo da napravim da prodam motro zbog jednog idiota poklat cu se ja s njim jos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #42 : 04 Ožujak, 2010, 10:35:58 »
Ovako, pitaj voditelja zgrade da ti kaže ili da ti pošalje na pismeno kućni red i vremena u kojem se ne smije bučiti. Nakon toga si pročitaj zakon na internetu i unutar tog vremena radi što te volja. Mogu zvat policiju kolko vole, niš ti ne mogu. Ako te pošalje na neki način na vanredni tehnički, DB killer rulz  :happy8:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline cosa_wp

• maxi forumaš
« Odgovori #43 : 04 Ožujak, 2010, 10:57:28 »
Ovako, pitaj voditelja zgrade da ti kaže ili da ti pošalje na pismeno kućni red i vremena u kojem se ne smije bučiti. Nakon toga si pročitaj zakon na internetu i unutar tog vremena radi što te volja. Mogu zvat policiju kolko vole, niš ti ne mogu. Ako te pošalje na neki način na vanredni tehnički, DB killer rulz  :happy8:

ma nabijem ja njih sve na stolac zivim na tom naselju od kad sam se rodio i on se jucer dosellio i meni tu sere ja ču radit buku ka ja hoću moze dobit sam paradajz u ledja!!!!!!!!!!!!

dhorvat

« Zadnja izmjena: 04 Ožujak, 2010, 11:14:49 dhorvat »

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #44 : 04 Ožujak, 2010, 11:16:06 »
ma nabijem ja njih sve na stolac zivim na tom naselju od kad sam se rodio i on se jucer dosellio i meni tu sere ja ču radit buku ka ja hoću moze dobit sam paradajz u ledja!!!!!!!!!!!!

dhorvat

Gle, i kod nas su došli neki ljudi u nove zgrade, a mi u selu koji smo tamo doslovce domoroci nemamo nikakva prava jer je njih sve više. I u našoj državi se možeš ili pomirit s tim ili završit u zatvoru  :laughing7:

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
« Odgovori #45 : 04 Ožujak, 2010, 11:23:37 »
jel je procital poruku,pitaj ga jel  je ljubomoran sta se njegov auto tak necuje.hahaha
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline cosa_wp

• maxi forumaš
« Odgovori #46 : 04 Ožujak, 2010, 11:33:15 »
Gle, i kod nas su došli neki ljudi u nove zgrade, a mi u selu koji smo tamo doslovce domoroci nemamo nikakva prava jer je njih sve više. I u našoj državi se možeš ili pomirit s tim ili završit u zatvoru  :laughing7:

u zatvor!!!!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #47 : 04 Ožujak, 2010, 11:46:43 »

Offline danijel123

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Donja Pačetina
  • Moj Skuter: kymco zx i silverstone
  • Moja Kaciga: takachi
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: standardni
« Odgovori #48 : 04 Ožujak, 2010, 12:11:40 »
kaj ti i policija može ak nije glasniji do 100 decibela nemreju ti nič ja sam imal takvih prob al nas je jedno 10 koji se vozimo pa su si pustili mira  :headbang: kad se mi vozimo za nama grmi  :headbang:

Offline cosa_wp

• maxi forumaš
« Odgovori #49 : 04 Ožujak, 2010, 13:08:17 »
pa da serdarevic nema 100 decibela nego 300 jbt nemos pricati dok motor radi!!!!!!!!!

Offline Ghoul

• forumski biciklist
    • Facebook
  • Mjesto: Zagreb\Skut u Varaždinu
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP '03
  • Moja Kaciga: Nitro N-800V
  • MojSetup: Stage6 sport PRO
  • MojSpuh: Stage6 PRO
« Odgovori #50 : 04 Ožujak, 2010, 15:07:55 »
imo slicne probleme ko i ti...samo sam se ja iso inatit nakon kaj mi je fraer 3 puta iz zgrade izletio i svaki put prijetio da koji dik ja imam tu skuter parkirat (javni parking iza zgrade na plocniku da ne smetam autima) da smeta ljudima ovo ono...da nek se parkiram s autima...reko ok! nakon par mjeseci dobio poruku zaljepljenu na skuter da se tu vise ne prakiram jer smetam (a fraer sa bmw-ovim nekim enduracem se lezerno parkira)...reko ko vas jebe mamu vam...i kaj pa...nakon 3 tjedna dolazim na parking, a ono skuter prevrnut i drito je pozobo po rubniku i sjebalo bocnu plastiku! zvao sam policiju, nisu dika napravili niti saznali kaj je bilo - onaj stil kao; ko te hebe plati si kasko...

nabavio plastiku, zamjenio i opet i dalje nastavio parkirat tamo, ali na plocniku...i opet nakon jedno par mjeseci, skut na boku dole na podu...ovaj put na srecu nije ns puklo...i otad je vec 2 godine u Varazdinu i ne mislim ga vise nikad furat u Zg jer u zgradama bez garaza je muka ziva drzat skut na parkingu niti ga vidjet prek noci...i đabe ti se inatit kad ce ti ga neki majmun u 3 ujutro sjebat! a ja nemam ni vremena ni zivaca se igrat specialnih postrojbi i detektiva da fraera lovim...

moj savjet: nemoj se igrat sa budalama, izgubit ces zivce, ako fraera nadjes i premlatis imat ces problema s murjom i na kraju krajeva ti gubis...jos uz to skuter ti je "nesipravan"... pali ga 20 metara od ulaza i tako ga i gasi kad dolazis doma i nece bit problema...

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #51 : 04 Ožujak, 2010, 16:30:51 »
imo slicne probleme ko i ti...samo sam se ja iso inatit nakon kaj mi je fraer 3 puta iz zgrade izletio i svaki put prijetio da koji dik ja imam tu skuter parkirat (javni parking iza zgrade na plocniku da ne smetam autima) da smeta ljudima ovo ono...da nek se parkiram s autima...reko ok! nakon par mjeseci dobio poruku zaljepljenu na skuter da se tu vise ne prakiram jer smetam (a fraer sa bmw-ovim nekim enduracem se lezerno parkira)...reko ko vas jebe mamu vam...i kaj pa...nakon 3 tjedna dolazim na parking, a ono skuter prevrnut i drito je pozobo po rubniku i sjebalo bocnu plastiku! zvao sam policiju, nisu dika napravili niti saznali kaj je bilo - onaj stil kao; ko te hebe plati si kasko...

nabavio plastiku, zamjenio i opet i dalje nastavio parkirat tamo, ali na plocniku...i opet nakon jedno par mjeseci, skut na boku dole na podu...ovaj put na srecu nije ns puklo...i otad je vec 2 godine u Varazdinu i ne mislim ga vise nikad furat u Zg jer u zgradama bez garaza je muka ziva drzat skut na parkingu niti ga vidjet prek noci...i đabe ti se inatit kad ce ti ga neki majmun u 3 ujutro sjebat! a ja nemam ni vremena ni zivaca se igrat specialnih postrojbi i detektiva da fraera lovim...

moj savjet: nemoj se igrat sa budalama, izgubit ces zivce, ako fraera nadjes i premlatis imat ces problema s murjom i na kraju krajeva ti gubis...jos uz to skuter ti je "nesipravan"... pali ga 20 metara od ulaza i tako ga i gasi kad dolazis doma i nece bit problema...

u ovoj situaciji, majke mi, uzel bi zracnicu i cekal... ako treba i 3 meseca svaku noc bi cekal... dok nebi dobil metak u supak tak da nemre 3 dan sediti na njoj...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #52 : 04 Ožujak, 2010, 18:07:39 »
zivio serđo....................
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #53 : 04 Ožujak, 2010, 18:40:48 »
Ja bi na tvom mjestu okupio što više frendova sa bučnim motorima pa susjedima u inat radio buku,pa nek se žale onda :toothy12:

Offline cosa_wp

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 04 Ožujak, 2010, 19:27:26 »

dobro to je drugo ali meni je motor u garazi  hvala bogu a ako ga neko pipne bolje da ga nema ja razjebe 500 auta pa cu valjda i tom majmunu koji je meni !!!!!!!!

uostalom motor je registriran znaci prosao je tehnicki sto znaci ispravan je i mogu lagano da mi ga cuclaju!!!!!!!!!

Offline danijel123

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Donja Pačetina
  • Moj Skuter: kymco zx i silverstone
  • Moja Kaciga: takachi
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: standardni
« Odgovori #55 : 04 Ožujak, 2010, 21:08:47 »
 :headbang: istina

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #56 : 04 Ožujak, 2010, 21:55:12 »
gledano s tvoje strane, naravno da se buniš. ali razmisli malo  :icon_scratch: , nekome tvoja buka stvarno ide na živce...pa se stavi malo i u njihovu kožu....

ovo ti samo govorim jer mi se čini da malo nezrelo razmišljaš, tipa .."oni su meni ovo napisali, pa ću ja sada njima svaki put namjerno  turirati skuter ispred prozora..."

da se razumijemo, i ja imam otvoreni auspuh , i stariji susjed me svaki put kad me sretne pun optimizma upita mislim li vratiti serijski auspuh  :toothy12:
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline cosa_wp

• maxi forumaš
« Odgovori #57 : 04 Ožujak, 2010, 22:34:38 »
gledano s tvoje strane, naravno da se buniš. ali razmisli malo  :icon_scratch: , nekome tvoja buka stvarno ide na živce...pa se stavi malo i u njihovu kožu....

ovo ti samo govorim jer mi se čini da malo nezrelo razmišljaš, tipa .."oni su meni ovo napisali, pa ću ja sada njima svaki put namjerno  turirati skuter ispred prozora..."

da se razumijemo, i ja imam otvoreni auspuh , i stariji susjed me svaki put kad me sretne pun optimizma upita mislim li vratiti serijski auspuh  :toothy12:

ma slazem se s tobom sagledo sam ja to i sa njihove strane ali gledaj ovo meni treba kad  udem u naselje do garaze 15 sec i to 3 ili 4 puta tjedno po 15 sec ja se ne vozam po garazi i namjerno turiram i sad to nikome ne smeta od 7 tisuca ljudi nego se naso jedan majmun koji je ljubomoran i sad on pise kao stanari zgrade kojoj budali opce to moze pasti na pamet nikome ne smeta osim njemu!!!!!!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #58 : 04 Ožujak, 2010, 22:49:08 »
ko hebe susede,dok ti vozis po pravilniku i postujes pravila tad mozes bit miran  ;D ;D

Je tak je. Ali ako je "sused" đubre onda tak. Nemreš to napravit susedi koja čuva dete a dete mora spavat prek dana.  :nono:

Sve ima svoje granice a dobro se ponekad i ponašati uzorno.  :laughing7:

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #59 : 04 Ožujak, 2010, 22:54:01 »
ma slazem se s tobom sagledo sam ja to i sa njihove strane ali gledaj ovo meni treba kad  udem u naselje do garaze 15 sec i to 3 ili 4 puta tjedno po 15 sec ja se ne vozam po garazi i namjerno turiram i sad to nikome ne smeta od 7 tisuca ljudi nego se naso jedan majmun koji je ljubomoran i sad on pise kao stanari zgrade kojoj budali opce to moze pasti na pamet nikome ne smeta osim njemu!!!!!!!!

to je onda druga stvar....
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514