imo slicne probleme ko i ti...samo sam se ja iso inatit nakon kaj mi je fraer 3 puta iz zgrade izletio i svaki put prijetio da koji dik ja imam tu skuter parkirat (javni parking iza zgrade na plocniku da ne smetam autima) da smeta ljudima ovo ono...da nek se parkiram s autima...reko ok! nakon par mjeseci dobio poruku zaljepljenu na skuter da se tu vise ne prakiram jer smetam (a fraer sa bmw-ovim nekim enduracem se lezerno parkira)...reko ko vas jebe mamu vam...i kaj pa...nakon 3 tjedna dolazim na parking, a ono skuter prevrnut i drito je pozobo po rubniku i sjebalo bocnu plastiku! zvao sam policiju, nisu dika napravili niti saznali kaj je bilo - onaj stil kao; ko te hebe plati si kasko...
nabavio plastiku, zamjenio i opet i dalje nastavio parkirat tamo, ali na plocniku...i opet nakon jedno par mjeseci, skut na boku dole na podu...ovaj put na srecu nije ns puklo...i otad je vec 2 godine u Varazdinu i ne mislim ga vise nikad furat u Zg jer u zgradama bez garaza je muka ziva drzat skut na parkingu niti ga vidjet prek noci...i đabe ti se inatit kad ce ti ga neki majmun u 3 ujutro sjebat! a ja nemam ni vremena ni zivaca se igrat specialnih postrojbi i detektiva da fraera lovim...
moj savjet: nemoj se igrat sa budalama, izgubit ces zivce, ako fraera nadjes i premlatis imat ces problema s murjom i na kraju krajeva ti gubis...jos uz to skuter ti je "nesipravan"... pali ga 20 metara od ulaza i tako ga i gasi kad dolazis doma i nece bit problema...