Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 41
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Zanima me samo u vezi moga skutera dali je ok sta mi vrti sa ovim setupom na 11000 - 11200. Uglavnom super povuce npr. od 70, 80 ali zato malo slabije vuče kada tek krece tj dize odmah na visoke okretaje ali ne ide kako sam mislio da ce ici (bar imam takav osjecaj) kao od 70, 80.
koji variomat, remen, rolice, kvacilo?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
kao što sam već reko, pola foruma tvrdi da je zx najjači auspuh za serijalu i base kit, a njih 30% vjeruje da je taj auspuh i za midrace i race dobar
Ma ajmo svi stavit na serijale MHR klip 1 karika, 21 frg i Narda
ti mozes...ti si pun para.....a ne mi sirotinja kai jedva krpamo kraj s krajem da se vozimo na bilo cem....
Ma naravno, VXR sa serdarevićem je bilo kaj
Normalno kada većina nije nikada niti imala drugi spuh osim zx-a
kad nema potrebe za drugim kad je najbolji....XD
kaj najbolji, NEG JE NAJJACI NA SVETU, najljepsi i za sva je termogrupe je ,kaj vam je...unikatan je i univerzalan je
Dobro nećemo sada pretjerivati, bilo bi dosta spamma Što se tiče teme moj glas ide nardu tj. shotu, na replici (koja nije puno jača od sporta) sam imao i mhr replica spuh (koji je nešto jači od zx-a) i shota i razlika je ogromna
vec sam ti reko da imas 2 g prelagane rolice kaki 4g covjece http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30302.msg459234.html#msg459234
Ok sta se ljutis zanima me razmisljanja i drugih. I zanima me sta bi jos triba prominit? Koje federe da stavim sada je bijeli malosijev centralni a na kumplugu ja mislim isto bijel.Hvala unaprid!