Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji auspuh za malossi sport?

<< < (7/13) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: grbi128 - 04 Ožujak, 2010, 12:20:03 ---kako moze nepreradeni malossi sport bit jaci sa nardom nego sa npr replica,zx,yasuni r,reverse i slicni.....ja mislim da bi sa nardom izgubio na trajnosti kita a snaga ista ili mrvu jaca...i teze je nastelovat..bar ja tako mislim jer sam probo sve nabrojene auspuhe osim reversea... :dontknow:

--- Kraj citata ---
j#boga B*g ako sam imo sve te asupuhe na netaknutom sportu valjda znam što je upraksi najbolje, i razlika je nebo i zemlja spram yasuni R i narda. nemoj da moram pisat što sam sve imo na malossi sportu. po tim jebenim grafovima nema skoro razlike između nekog auspuha za serijalu i nekog midrace auspuha- ono što se u praksi pokaže najboljim to je najbolje, na 11500 obraja se šteluje kroz ubrzanje u startu se podesi da kreće sa neki 9000 10000 i nema upoće gubitka u ubrzanju

PitBull Aerox:
istina da nepreradjeni malossi sport ide dosta bolje sa nardom nego sa zxom. sto se tice i ubrzanja i krajnje. to govorim iz iskustva. ali isto tako, mogu rec da taj malossi sport vjerovatno zbog narda, vise ne ide  ;D

wonderkid:

--- Citat: PitBull Aerox - 04 Ožujak, 2010, 21:29:17 ---istina da nepreradjeni malossi sport ide dosta bolje sa nardom nego sa zxom. sto se tice i ubrzanja i krajnje. to govorim iz iskustva. ali isto tako, mogu rec da taj malossi sport vjerovatno zbog narda, vise ne ide  ;D

--- Kraj citata ---
;D ;D

aj kad vec rasprava,koja bi bila razlika u postocima ili onako od oka kad bi bio preraden sport sa nardom vs netaknut,kolko bi preradeni bio bolji i kolika bi mu se dugotrajnost smanjila u odnosu na netaknuti,vjerojatno netaknuti sport bi sa nardom otprilike vrtio 11000(bezveze lupio),ak bi bil preraden jel bi vrtio blizu 12000rpm

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 04 Ožujak, 2010, 21:37:45 --- ;D ;D

aj kad vec rasprava,koja bi bila razlika u postocima ili onako od oka kad bi bio preraden sport sa nardom vs netaknut,kolko bi preradeni bio bolji i kolika bi mu se dugotrajnost smanjila u odnosu na netaknuti,vjerojatno netaknuti sport bi sa nardom otprilike vrtio 11000(bezveze lupio),ak bi bil preraden jel bi vrtio blizu 12000rpm

--- Kraj citata ---

Naravno da bi. Ako ga preradiš za Narda onda si dobio Due+ sa Malossi sport kvalitetom gusa i malo lošije hlađenje (a ujedno i malo slabije performanse) zbog glave  :icon_thumright:

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2010, 21:56:56 ---Naravno da bi. Ako ga preradiš za Narda onda si dobio Due+ sa Malossi sport kvalitetom gusa i malo lošije hlađenje (a ujedno i malo slabije performanse) zbog glave  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
onda bi tu na snagu stupao onaj modular head  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju