Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za malossi sport?
dhorvat:
--- Citat: wonderkid - 04 Ožujak, 2010, 22:13:05 ---onda bi tu na snagu stupao onaj modular head ;D
--- Kraj citata ---
Kolko buš to sve platil, turpiju, glavu i klip sa jednom karikom, kupiš si due plus i još k tome dvije karike za rezervu :laughing7:
wonderkid:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2010, 22:16:10 ---Kolko buš to sve platil, turpiju, glavu i klip sa jednom karikom, kupiš si due plus i još k tome dvije karike za rezervu :laughing7:
--- Kraj citata ---
ak si sam svoj mastor onda ce ti troskovi biti puno manji ali treba imat znanja ;D
Crazy Kuree:
išo bi osjetno bolje, a neznam ja šta vi toliko brujite o trajnosti pogledajte malo projekt od 3alfa3 koliko je preš sa replicom a imo nardo preko 10000 km, u replice su isto niski timinzi. Tko stavlja auspuh jači treba da zna da se i trajnost skraćuje u mene je due+ već 2000-3000 km i još je ista karika na njemu
avule:
Zanima me samo u vezi moga skutera dali je ok sta mi vrti sa ovim setupom na 11000 - 11200. Uglavnom super povuce npr. od 70, 80 ali zato malo slabije vuče kada tek krece tj dize odmah na visoke okretaje ali ne ide kako sam mislio da ce ici (bar imam takav osjecaj) kao od 70, 80.
wonderkid:
to bi bilo onda prevrtavanje,znaci teze rolice bi trebao stavit,probaj sa gram tezim rolicama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju