Ajde ljudi trebam pomoc Viva je pocela da zajebava!!
Pre par dana kad sam ga provozao super je isao, poterao sam ga skoro 110 po satu.. Od tada nista nije dirano!
Danas odem kod druga i uzmem njegov Tecnigas Trek da ga probam. Namontiram auspuh vidim ide ali nekako nije to to. Ide sa 1/3 gasa 75 kmh, ja zavrnem pun gas ono samo dobija vise zvuka nesto slabo mi ide..
Odem na obilaznicu zavrnem pun gas on nesto slabo vuce, dodje do 85 i to bas polako i samo odjednom BOOOOO propadose obrtaji. Brzo stanem, proverim boju svecice, svecica super boje. Stavim drugu svecicu ono isto tako na punom gasu dogura do 85 i opet BOOOOO...
Unutra bila dizna 90, stavim 98 opet probam, ide do 85 i opet BOOO... propadnu obrtaji i pukne iz auspuha!
Ja reko ma sigurno auspuh zajebava, dodjem kuci, vratim Giannellija krenem ono vidim bolje vuce, ali trokira.
Opet vratim diznu 90 ono ide kao pre, ali opet na punom gasu vise buci neko sto ide... I opet odem na zaobilaznicu, pun gas on opet nekako polako ide, dodje do nekih 100 po satu i opet BOOOOO, ugusi se. Skinem svecicu ona opet dobra!!
Sta raditi ima neko ideju?
Kad sam skinuo auspuh gledao sam kroz izduv, klip kao nov bez riseva!
Sta se desava jbt? Sta mu raditi?