Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner Oversize disk pitanje ?

<< < (5/10) > >>

grbi128:

--- Citat: gokiSP - 28 Veljača, 2010, 10:34:06 ---ni ne moras ti mozgat oko toga ako znas dobrog tokara. nemam slike od ovog svog al ugl nije to nesto komplicirano. i to je ubiti adapter a ne distancer. bilo je negdje na netu u nekom projektu slika al ne znam di sam to vidio. ugl napravi se 11 rupa, kroz njih 6 se stegne adapter na felgu kao sto bi disk stegnuo i u ovih 5 stegnes disk i to je to.. na slici vidis nesto slicno, kroz rupe crveno oznacene idu sarafi koji stezu adapter na felgu a na rupe crno oznacene stezes disk.

--- Kraj citata ---

ako on iti malo odmakne disk od felne...kako ce rijesit polozaj klijesta(tj. disk nece sjest u klijesta kako treba)? radit distancer i za klijesta?  :dontknow:

gokiSP:

--- Citat: gokiSP - 28 Veljača, 2010, 10:18:02 ---da se napravit i distancer samo ovisi koliko imas mjesta od felge/gume do vilice i kad bi radio distancer vjerojatno bi morao i drugi distancer za kljesta radit. ja sam imao distancer sa 3 rupe (felga) na 5 rupa (disk). koliko ti se to isplati ne znam, ako mozes prodat ovaj onda prodaj i uzmi drugi koji ti pase. al ako nema diska za novi runner onda ti je jedina opcija radit distancer ili neku drugu kemiju ako oces imat oversize. na kraju ako taj disk pase na nrg felgu onda bolje uzet nrg felgu i bit na miru.

--- Kraj citata ---

Waynder:

majku ti.. ljudi se diljem svijta trgaju da olakasaju prenji kotac...stavljaju se i karbonske gfelge.. a ti bi jos metala pobacal gore XD

jedini pravilni nacin je , ako zelis bas TAJ disk koristit, da primjenis srce deska..  da ti dokar od duraluminija napravi novo....

ili stavi felgu od starog runnera =P

grbi128:
sry goki nisam vidio..

Rossi:
cek mozel mi neko rec ovo...ako stavim felgu od starog runnera...jel trebam mjenjat viljusku ?? i jos sta ili samo felgu stavim i to je to ?? ..rado bi ja stavio felgu od starog runnera ...jer onda taman i gume mogu uzet koje pozelim sebi u paru ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju