Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner Oversize disk pitanje ?
Rossi:
Evo ljudi doso sam kuci sav razocaran ...nemam volje vise ni radit skut stvarno .....ajde uzeo ja ocistio blokove ..ofarbo lijepo ...sve ono lijepo i reko da probam stavit oversize disk prednji SSP ....kad ja ..5 rupa ima ..ne pase ...na novom runenru je 6 i veci razmak..zovem frenda reko koji ima starog runnera ..koliko ti ima rupa naprijed na disku..kaze 5..de reko izmjeri razmak ..izmjeri...ocito je ovaj disk za starog runnera ...eh sad meni nije jasno nesto..kodove kataloske za djelove sam kupio sa sipa...znaci izabro sam Gileru ..Runner sp 50 2t Lc 08/06 piaggio znaci novi model....i stavio da mi pokaze djelove samo koji odgovaraju za odabrani skuter...i u brakes kategoriji ima ovaj disk oversize:
http://www.sip-scootershop.com/Products/SSP12140/Brake+disc+SSP+Oversize.aspx
jel to sad moja greska ili njihova ??
eh nije to glavnom pitanje ..pitanje je ..jel moguce napravit kakav distancer...znaci neku plocu od nekog materijala ili nesto da se zavrne u onih 6 rupa i onda da se disk zavrne na to ...ja kako sam god nesto razmisljo.ispadne nemoguce...sta vi mislite ?? imal ko kakav prijedlog ?? da imam love odma bi uzeo 13 felgu naprijed od starog runnera i viljusku ili od nrg novog..ali nemam vise ni kune ..sve sam potorsio na jebeni skuter...
Rossi:
Lijepo na dnu stranice pise izmedju svih oni modela na koje pase da pase i na moj evo :
GILERA Runner 2 SP 50 PIAGGIO 2T LC `08/05- Vorne
vanjossi:
ljepo piše picture may look diferent, znaci oni se odmah ograde od toga. nisam vidio da ima oversize za novi runner,stari runner ima 12 naprijed,ako mislis na modele do 2005. imam felgu od novog runnera doma i bas sam gledao to pripasat hmm neznam na šta bi to ličilo,probaj kontaktirat sip ili ga prodaj mislim da ima kupac na forumu bas disk za runnera
Rossi:
--- Citat: vanjossi - 27 Veljača, 2010, 18:09:10 ---ljepo piše picture may look diferent, znaci oni se odmah ograde od toga. nisam vidio da ima oversize za novi runner,stari runner ima 12 naprijed,ako mislis na modele do 2005. imam felgu od novog runnera doma i bas sam gledao to pripasat hmm neznam na šta bi to ličilo,probaj kontaktirat sip ili ga prodaj mislim da ima kupac na forumu bas disk za runnera
--- Kraj citata ---
ok je za sliku..ali zasto onda na dnu u onoj tabeli pise ovo sto sam postavio u postu iznad...pise lijepo ovaj dio pase na sljedece skutere i lijepo pise gilera runner 2 sp 50 2t lc 08/05 bla bla ...tako da ja nisam sliku ni gledo nesto previse nego sam gledo sta pise u tabeli ..lijepo pise pase ..reko pase ok :d
Nikon:
njihova greska, salji natrag!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju