Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner Oversize disk pitanje ?

<< < (4/10) > >>

Drnda:
aha, ma u oglasu onaj sa 3, nisam ni skuzio da je zapravo sa 5 rupa  :laughing7:

gokiSP:
da se napravit i distancer samo ovisi koliko imas mjesta od felge/gume do vilice i kad bi radio distancer vjerojatno bi morao i drugi distancer za kljesta radit. ja sam imao distancer sa 3 rupe (felga) na 5 rupa (disk). koliko ti se to isplati ne znam, ako mozes prodat ovaj onda prodaj i uzmi drugi koji ti pase. al ako nema diska za novi runner onda ti je jedina opcija radit distancer ili neku drugu kemiju ako oces imat oversize. na kraju ako taj disk pase na nrg felgu onda bolje uzet nrg felgu i bit na miru.

Rossi:

--- Citat: gokiSP - 28 Veljača, 2010, 10:18:02 ---da se napravit i distancer samo ovisi koliko imas mjesta od felge/gume do vilice i kad bi radio distancer vjerojatno bi morao i drugi distancer za kljesta radit. ja sam imao distancer sa 3 rupe (felga) na 5 rupa (disk). koliko ti se to isplati ne znam, ako mozes prodat ovaj onda prodaj i uzmi drugi koji ti pase. al ako nema diska za novi runner onda ti je jedina opcija radit distancer ili neku drugu kemiju ako oces imat oversize. na kraju ako taj disk pase na nrg felgu onda bolje uzet nrg felgu i bit na miru.

--- Kraj citata ---
cek ako uzmem felgu ..jel ona odgovara na moju viljusku ili ?? ili samo trebam felgu i puz drugi i to je to ..

Rossi:

--- Citat: gokiSP - 28 Veljača, 2010, 10:18:02 ---da se napravit i distancer samo ovisi koliko imas mjesta od felge/gume do vilice i kad bi radio distancer vjerojatno bi morao i drugi distancer za kljesta radit. ja sam imao distancer sa 3 rupe (felga) na 5 rupa (disk). koliko ti se to isplati ne znam, ako mozes prodat ovaj onda prodaj i uzmi drugi koji ti pase. al ako nema diska za novi runner onda ti je jedina opcija radit distancer ili neku drugu kemiju ako oces imat oversize. na kraju ako taj disk pase na nrg felgu onda bolje uzet nrg felgu i bit na miru.

--- Kraj citata ---
kako bi ti uradio ovaj distancer..mozes mi malo opisat ...uglavnom disk je velicine 12.1 inch a felga 14 ...ne prodaje mi se disk jer stvarno sam se ovome najvise radovo od svega ...a kako god sam ja zamislio distancer ..nekako ne vidim rjesenje ...

gokiSP:
ni ne moras ti mozgat oko toga ako znas dobrog tokara. nemam slike od ovog svog al ugl nije to nesto komplicirano. i to je ubiti adapter a ne distancer. bilo je negdje na netu u nekom projektu slika al ne znam di sam to vidio. ugl napravi se 11 rupa, kroz njih 6 se stegne adapter na felgu kao sto bi disk stegnuo i u ovih 5 stegnes disk i to je to.. na slici vidis nesto slicno, kroz rupe crveno oznacene idu sarafi koji stezu adapter na felgu a na rupe crno oznacene stezes disk.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju