Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Federi kvacila

<< < (6/7) > >>

Hindenburg:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 01 Travanj, 2010, 17:34:56 ---Stavio ljubicasti centralni i lakse rolice..nesto se smanjila ta tromost,ali i dalje nije isti kad ga upalim i kad se vracam s voznje..nakon 15,20min voznje se tocno osjeti da slabije reagira na gas,sporije puni okretaje..kazem nesto je bolje ali nije to to..sta bi ga moglo tak zajebavat?

--- Kraj citata ---

Imam isti problem....  :angry7:

SlowRider:
stavi mu jos jednu sajbicu izmedju bolcne variomata i ventilatora  :icon_thumright:

idealno bi bilo da imas vise debljina na raspolaganju... probaj staviti 0.5mm, to se mora osjetiti, i ako bude previse, onda treba staviti malo tanje, tipa 0.2mm....

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: SlowRider - 02 Travanj, 2010, 14:19:13 ---stavi mu jos jednu sajbicu izmedju bolcne variomata i ventilatora  :icon_thumright:

idealno bi bilo da imas vise debljina na raspolaganju... probaj staviti 0.5mm, to se mora osjetiti, i ako bude previse, onda treba staviti malo tanje, tipa 0.2mm....

--- Kraj citata ---

Moram si to napravit..znas da smo stavljali onu jednu al neznam kolko je ona debljine...i da,kad stavim deblju sajbicu,jel remen vise dize ili ne?,zaboravio sam

SlowRider:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 02 Travanj, 2010, 14:21:47 ---Moram si to napravit..znas da smo stavljali onu jednu al neznam kolko je ona debljine...i da,kad stavim deblju sajbicu,jel remen vise dize ili ne?,zaboravio sam

--- Kraj citata ---

vrlo vjerojatno ces imati manji top speed jer ce se remen malo manje podizati...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: SlowRider - 02 Travanj, 2010, 14:26:19 ---vrlo vjerojatno ces imati manji top speed jer ce se remen malo manje podizati...

--- Kraj citata ---

A da probam s serijskim remenom?Ili federe na kuplungu da promjenim,oni su serijski...starno mi ide na zivce ta njegova tromost..a kad ga upalim vrti i previse..do 5,6 tisuca puni malo sporije i onda pukne odjednom brzo na 8800 8900..al da je barem tako uvjek..ni 10km ne prodje da se on utromi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju