Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Federi kvacila

<< < (5/7) > >>

walkay:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 13 Ožujak, 2010, 15:03:05 ---Nisam,ja imam nekih tisucu km s njim,mada je bio rabljeni,ali reko je slow da ce bit dobar tada,neznam kupit cu malossi bijeli,al ako ni to nije onda neznam,nemam ideje..

--- Kraj citata ---

Pozz! Ako ces uzeti centralni, uzmi ljubicasti malossi 82%! Ja takav imam i kod mene je sve 5!

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: walkay - 13 Ožujak, 2010, 19:43:56 ---Pozz! Ako ces uzeti centralni, uzmi ljubicasti malossi 82%! Ja takav imam i kod mene je sve 5!

--- Kraj citata ---

Ma kakav ljubicasti,bijeli bi mi taman pasao,ali cisto sumnjam da je do njega..jel imao jos neko takvih problema?  :angry7:

vanjossi:
jel imaš serijski remen da je dobar? probaj staviti taj remen

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: vanjossi - 13 Ožujak, 2010, 20:21:43 ---jel imaš serijski remen da je dobar? probaj staviti taj remen

--- Kraj citata ---

Imam serijski 1500km ako je pređeno s njim,ali zasto nebi s kevlarom to stimalo..mozda stvarno taj centralni feder zajebava stvarno neznam,jer kad ga ohlađenog upalim i zagrijem ide sve ok i nakon 20min ide slabo

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: mario_f15 - 13 Ožujak, 2010, 15:03:34 ---e sry nisam citao temu od pocetka.. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Stavio ljubicasti centralni i lakse rolice..nesto se smanjila ta tromost,ali i dalje nije isti kad ga upalim i kad se vracam s voznje..nakon 15,20min voznje se tocno osjeti da slabije reagira na gas,sporije puni okretaje..kazem nesto je bolje ali nije to to..sta bi ga moglo tak zajebavat?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju