Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Federi kvacila

(1/7) > >>

ProDriverGT(TGB):
Moze li mi netko ukratko objasnit pricu federa..uzmimo malossi pakiranje i te tri boje federa se razlikuju po tvrdoći..E sad koji federi vise pasu,sta se dobiva sa tvrđim a sta sa meksim federima?Jer moji se serijski koje imam "umore" nakon 20tak min voznje i okretaji se tromije krecu,tj ne puni ih ko taman zagrijan i spreman za voznju..i tako svaki put

3alfa3:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 27 Veljača, 2010, 13:52:30 ---..."umore" nakon 20tak min voznje i okretaji se tromije krecu,tj ne puni ih ko taman zagrijan i spreman za voznju..i tako svaki put

--- Kraj citata ---

To nema bas nikakve veze sa federima kuplunga nego sa variomatskim prijenosom (produljuje ti se prijenos - remen se rasteze)

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: 3alfa3 - 27 Veljača, 2010, 13:54:16 ---To nema bas nikakve veze sa federima kuplunga nego sa variomatskim prijenosom (produljuje ti se prijenos - remen se rasteze)

--- Kraj citata ---

Ali imam kevlar..u cem je problem onda?Taman zagrijan ide na 8i500 okretaja,malo premalo al trenutno mi je to super,i nakon 10min voznje,pocne tromije okretaje vrtit,jedino kad startam sa ful gasom napravi tih 8i500,ali inace zna i na 7ipol past pa sporo navlaci na vise...i tako svaki put iznova..

3alfa3:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 27 Veljača, 2010, 13:59:28 ---Ali imam kevlar..u cem je problem onda?Taman zagrijan ide na 8i500 okretaja,malo premalo al trenutno mi je to super,i nakon 10min voznje,pocne tromije okretaje vrtit,jedino kad startam sa ful gasom napravi tih 8i500,ali inace zna i na 7ipol past pa sporo navlaci na vise...i tako svaki put iznova..

--- Kraj citata ---

Probaj tvrdji centralni feder ili nesto lakse rolice

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: 3alfa3 - 27 Veljača, 2010, 14:03:32 ---Probaj tvrdji centralni feder ili nesto lakse rolice

--- Kraj citata ---

Centralni je tvrdoce slicne ko malosijev bijeli,znam da mi ga je slow dao a sad neznam tocne koji je,a rolice su 6.9,prije su bile 5.5 ali one su cudnovato nakon nekih 200,300km voznje pocele raditi oscilacije u okretajima,pa sam ih izvadio,ali mi nisu djelovale potroseno,nisam ih imao prilike ponovo stavit,sad je doslo bolje vrijeme malo pa to moram rijesit,kazes da to nije do federa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju