Evo prije 10 min sam krenuo od frenda prema doma (oko 1 km puta) i lijepo lagano krenem i uživam polako u dugoočekivanom suncu ..kad ono dodem doma,sparkam motor i evo pajkana zamnom u škodi..ja gledam koj k**** i on izadje van iz auta i kaze kome si ti bjezao
a ja ono kakvo bjezanje brzina mi nije iznosila preko 60 km/h ni u kojem trenutku..i taman izađe stari iz kuće i pozdravi se sa pajkanom (poznaju se posto us prije radili zajedno u policiji).
I pita pajkan njega da jel to tvoj sin,stari kaže da kaj je bilo i on njemu ponovi istu priču da sam bježao i ja se opravdavam da nisam..
100 metara prije moje kuće je skretanje sa glavne ceste u moje selo i tu sam zadnji puta pogledao u retrovizor i iza mene je bila samo neka stara ford fista,uopce mi nije jasno kako so ovaj stvorio ito mi je još pod rotirkama došao u dvorište a susjedi se odmah svi sjatili i gledaju preko ograda šta se zbiva.
i na kraju su on i stari nes popricali i ode on...
I sada mi stvarno nije jasno zasto je on došao zamnom uopce jbt,kroz sam zbunjen,jos bi mi natovario neku kaznu da se ne pozna sa starim
I da,tablica mi otraga stoji i vidi se da vidljivija nemože bit,da planiram bjezat pred policijom mislim da je logicno da bih skinuo tablicu