Tehnički kutak > Tehnička pitanja
mijenjanje instalacija
Drnda:
ma znam da je tako na bobini, ali cini mi se da nije tako i na instalaciji.. tj nisam skuzio da imaju ta 3 konektora.. iako sam mozda u krivu.....
sam sebe klepam po glavi.. te 3 zice izlaze iz namota valjda .. hehe, znaci te 3 zice imaju na namotima, i koliko ih ima na namotima , tj. jel 1 ili 2 konektora izlaze sa namota na ozicenje..
Drnda:
jesam ja proklet ili sta.. idem 20 minuta sa autom do frenda po namote i dodjem u njega , a ono sve zice precvikane :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :laughing7:
ugavnom imaju 2 odvojena buzira sa po 4 zice... u jednome su bijela , crvena i 2 zelene,i u taj buzir mislim ulazi onaj pickup...
a u drugome buziru su zelena, siva , zuta i plava... i mislim da u taj buzir ulazi onaj plasticni dio, znaci jedini na kojem nema namota nego je plastika..
MOZE LI POMOC ??? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
dok se nisam objesio...
Drnda:
itko...????
vec konop pripremam...
Iwo SR Tuono:
shemu instalacije uzmi i udri, ja sam instalaciju od ditecha pokopčao sve preko sheme, a na ditechu ima 3x više žica neg na nrgu
Drnda:
ma za cdi sam rijesio kako treba spojiti.. sutra kada uzmem instalaciju tajfunovu u ruke znati cu i masinu spojiti sa strujom. tj svijetla.. uglavnom samo moram vdjeti jesu na masini iste boje zice i isti broj kao ove sto spajam.. nadam se da ce sve proci ok..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju