Tehnički kutak > Tehnička pitanja
mijenjanje instalacija
zipst:
razlika je jedino u stekeru, starije imaju odvojene zice s auto stopicom na kraju, a nove imaju jedan steker s te tri zice :headbang: (i starije imaju odvojeno kabel za masu)
Drnda:
da i sada mogu u frenda uzeti od typhoona namote, ali nema bobine on.. mogu li ja svoju od nrga ostaviti.. tj oce li raditi sa ovom, moze li se spojiti...
zipst:
moze, jos sam vidija da si nadaren za brikanje, tako da ne bi trebalo bit problema :laughing7:
Drnda:
a nisam ja brikao ozicenje.. tako je doslo.. divno je haha, mozes vozit motor i to je to.. dalje nema opcija za zmige i stop svijetlo boze sacuvaj :laughing7: :laughing7: :laughing7:
nego znas li koje zica na koju ide da spojim bobinu ili ako imas sliku. to je najbolje.. jer neda mi se opet 3 sata sjediti na hladnome i brikati , jos ce mi sve pocrkati v :toothy12: :toothy12:
zipst:
za novu inst? pa isto kao i na staroj, rosso, verde, bianco :toothy12: :toothy12: :toothy12:, samo sta je na kraju te tri, bijeli konektor. nemam sliku, uvati rossija za to, njemu je motor raskupusan i ima takvu inst :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju