Tehnički kutak > Tehnička pitanja
mijenjanje instalacija
vanjossi:
neznam dal si odvojio rezervar ulja tj skroz ga uklonio, jer ja sam imao problem, maknuo sam rezervar ulja odspojio konektor i izolirao ga. e i tako napravljeno nisu radila zadnja svjetla i žmigavci! znaci trebas iz rezervara ulja izvuc van konektor i spojit ga, jer to je neki most za zadnja svjetla i žmigavce
ako ti treba kompletna struja od nrg-a imam ti ja kompletnu nigdje nista brikano
zipst:
ja sam odspojio rez ulja na jednoj sferi i nije bacala iskru dok nisan prebrika steker. poludija san 2 dana sam se hebava s tim, prominija sve moguce dijelove struje i ku**c :toothy10:
Drnda:
a na sta da spojim onda rez. ulja jer ga nemam :toothy12: :toothy12: :toothy12:
da , na ovoj sada mi ne radi nista od zadnjega dijela instalacije.. vjerojatno je od toga... kako da onda to rijesim...?
zipst:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Veljača, 2010, 20:46:31 ---a na sta da spojim onda rez. ulja jer ga nemam :toothy12: :toothy12: :toothy12:
da , na ovoj sada mi ne radi nista od zadnjega dijela instalacije.. vjerojatno je od toga... kako da onda to rijesim...?
--- Kraj citata ---
triba spojit dvi zice, na sferi su ja mislin bile plava i bila, a na nrg :dontknow:. nađi shemu :headbang:
Drnda:
ma ne, nego znaci samo te 2 zice sta idu za rez ulja spojiti zajedno? jel to to.. ili treba ih spajati sa nekim drugima.. ako je medjusobno ih spojiti to nije problem..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju