Općenito > Propisi
Tehnicki pregled
Bokygs:
--- Citat: Bokygs - 02 Ožujak, 2010, 17:58:22 ---Ja bi sad trebao ić u četvrtak na tehnički,al ću otić početkom sljedećeg tjedna jer nemogu ovaj,pa javim sto su sve gledali :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Otišao sam ipak danas...da sam čekao sljedeći tjedan popušio bi 700kn :icon_biggrin:
Uglavnom tehnički je bio isti ko uvijek samo je slikan motor.Skuter sam vratio u skroz serijsko stanje ko kad je kupljen(vracena blokada na variomat,serijski spuh,rolice...).Provjerio mi je zmigavce,svjetlo(dugo-kratko),sirenu,kočnice i stavio na valjke(skut je išao 49.5 km/h :toothy11:) i još ga samo dvaput poslikao(vidi se cijeli skuter jer se na 1. slici vidi zadnji kraj i desna strana,a na 2. prednji kraj i lijeva strana skutera).
Nije mjerio međusovoniski razmak ni nista,a kamera ima samo jedna koja ne snima motore nego aute.
DvdAerox:
Mora sve bit po propisu! Striktno! Ali ne i podmicivanje :)
Pupo:
Od frenda stari radi na tehničkom pa sam malo popričao s njim u vezi slikanja i svega ostalog. Kaže da je gotovo sve kao i prije, pogotovo što se tiče skutera. Slikanje je uvedeno prvenstveno zbog auta i tunerskih mega-kul-ultra-turbo-daju-ti-500-konja-više spojlera, krila i sličnog da se likovi nemogu izvlačit kad ih murja čopi da su takve aute puštali na tehničkom. Skuteri su usputni u cijeloj priči jer je slikanje uvedeno za sve. Stvar je samo što nemožeš otić sa LV Toringom na tehnički i kasnije stavit C1400 i kad te uhvati murja kako stoju pereš preko trga reći da te s takvim skuterom pustio lik na tehničkom. Znači, poanta svega je ta da se ide na regu s onakvim skuterom/autom kakvim će se vozit na cesti!
DvdAerox:
Znaci oni te prakticki mogu kaznit samo za preinake koje su vizualne, recimo spuh.. ako imas kit ispod onda nemaju dokaza da nisi proso tehnicki sa njim :) (osim ako te nisu slikali)..
Sad ako me zaustavi murjak ce mi moc srat da ima kao dokaze da ja nisam imo pm-a na regi hehehe
duje87:
kako mene takve stvari ne brinu..svake godine se drkan sa staklima, felgama,spustenin auton ove godine i xenonima na autu..sta bi ove trebalo bit drukcije,svake godine jedan dan sve skinen i sutradan nakon tehnickog sve vratin..dakle taj svoj tehnicki mogu obisit macku o rep kad jedino sta rade je da me dobro izmaltretiraju da moran sve skidat i vracata meni nikune iz dzepa nni njima kuna u dzep :dontknow:..
meni nece dosadit :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju