Općenito > Propisi

Tehnicki pregled

<< < (15/18) > >>

Pupo:

--- Citat: DvdAerox - 08 Ožujak, 2010, 18:26:27 ---Znaci oni te prakticki mogu kaznit samo za preinake koje su vizualne, recimo spuh.. ako imas kit ispod onda nemaju dokaza da nisi proso tehnicki sa njim  :) (osim ako te nisu slikali)..
Sad ako me zaustavi murjak ce mi moc srat da ima kao dokaze da ja nisam imo pm-a na regi hehehe

--- Kraj citata ---

Ako sudac odobri, mehaničar ti može raskopat skuter i utvrdit stanje skutera. Nije tajna da na Stage6 cilindrima od 70kubika s vanjske strane piše 50  :icon_biggrin:

--- Citat: duje87 - 08 Ožujak, 2010, 18:36:29 ---kako mene takve stvari ne brinu..svake godine se drkan sa staklima, felgama,spustenin auton ove godine i xenonima na autu..sta bi ove trebalo bit drukcije,svake godine jedan dan sve skinen i sutradan nakon tehnickog sve vratin..dakle taj svoj tehnicki mogu obisit macku o rep kad jedino sta rade je da me dobro izmaltretiraju da moran sve skidat i vracata meni nikune iz dzepa nni njima kuna u dzep :dontknow:..

meni nece dosadit :laughing6:

--- Kraj citata ---

Slika se upravo zbog ovih stvari, da ti nemožeš reći na izvanrednom tehničkom pregledu da te je na redovnom lik sa svim tim pustio na regi! Ovako imaju dokaze i neće zbog tebe nijedan radnik na tehničkom dobit otkaz, a što se događalo do sada jer jednostavno ljudi nisu mogli potvrdit da si ti te preinake radio nakon tehničkog!

Faba:
Što mislite,dali bi me pustili s LeoVince Touringom? :happy8:

mario_f15:

--- Citat: Pupo - 08 Ožujak, 2010, 18:00:21 ---Od frenda stari radi na tehničkom pa sam malo popričao s njim u vezi slikanja i svega ostalog. Kaže da je gotovo sve kao i prije, pogotovo što se tiče skutera. Slikanje je uvedeno prvenstveno zbog auta i tunerskih mega-kul-ultra-turbo-daju-ti-500-konja-više spojlera, krila i sličnog da se likovi nemogu izvlačit kad ih murja čopi da su takve aute puštali na tehničkom. Skuteri su usputni u cijeloj priči jer je slikanje uvedeno za sve. Stvar je samo što nemožeš otić sa LV Toringom na tehnički i kasnije stavit C1400 i kad te uhvati murja kako stoju pereš preko trga reći da te s takvim skuterom pustio lik na tehničkom. Znači, poanta svega je ta da se ide na regu s onakvim skuterom/autom kakvim će se vozit na cesti!

--- Kraj citata ---
ja mislim da je to slikanje uvedeno da se ovi na tehnickom mogu ogranicit.(da se njih ne krivi nizašto)...bas radi takvih ,kad ih murja zaustavi on kaze da je takav prosao na tehnickom...
slike imaju kakvo je sto bilo..prema tome.... vise nema price... :toothy11:

Pupo:

--- Citat: Faba - 08 Ožujak, 2010, 19:31:58 ---Što mislite,dali bi me pustili s LeoVince Touringom? :happy8:

--- Kraj citata ---

Prolaziš 100%, jedina bitna stvar u toj priči je 50km/h a ti možeš doć ako hoćeš i s Carrerom :) Slikanje je uvedeno zbog spojlera i điđi miđi na autima. Skuteri su sporedna stvar u toj cijeloj priči sa slikanjem!

--- Citat: mario_f15 - 08 Ožujak, 2010, 19:38:06 ---ja mislim da je to slikanje uvedeno da se ovi na tehnickom mogu ogranicit.(da se njih ne krivi nizašto)...bas radi takvih ,kad ih murja zaustavi on kaze da je takav prosao na tehnickom...
slike imaju kakvo je sto bilo..prema tome.... vise nema price... :toothy11:

--- Kraj citata ---

Pa to sam ja napisao već dvaput  :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: Pupo - 08 Ožujak, 2010, 20:04:17 ---

Pa to sam ja napisao već dvaput  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e jbg nisam citao sve postove...samo tvoj prvi... :toothy10:

bitna je samo el blokada da nemoze preko 50...i normalno retrovizori.... :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju