Općenito > Propisi
Tehnicki pregled
Bokygs:
Ja bi sad trebao ić u četvrtak na tehnički,al ću otić početkom sljedećeg tjedna jer nemogu ovaj,pa javim sto su sve gledali :icon_thumright:
jprekrit:
Ja neki dan bio s šogorovim Malagutijem... Hebote... Slikali ga sa svih strana, provjeravali sve, od kočnica (mislim dal ima sve kak piše u knjižici), gume dal su odgovarajuće i te gluposti... Srećom da je sve serijala pa je prošo na tehničkom! Za pohvaliti je jedino da mi je tip kak je mjerio brzinu, iskopirao kraf... :laughing7:
Pitanjce jedno... Svoj skuter sam kupio u 11. mjesecu. Dal sljedeće godine idem na redovan tehnički ili samo idem na tehnički da mi se knjižice potvrde???
mhr-team:
--- Citat: jprekrit - 02 Ožujak, 2010, 19:53:21 ---Ja neki dan bio s šogorovim Malagutijem... Hebote... Slikali ga sa svih strana, provjeravali sve, od kočnica (mislim dal ima sve kak piše u knjižici), gume dal su odgovarajuće i te gluposti... Srećom da je sve serijala pa je prošo na tehničkom! Za pohvaliti je jedino da mi je tip kak je mjerio brzinu, iskopirao kraf... :laughing7:
Pitanjce jedno... Svoj skuter sam kupio u 11. mjesecu. Dal sljedeće godine idem na redovan tehnički ili samo idem na tehnički da mi se knjižice potvrde???
--- Kraj citata ---
ako si novi skut kupio onda prvu godinu ne ides na tehnicki, samo osiguranje napravis, osim ako nisu sad promjenili i to :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: mhr-team - 02 Ožujak, 2010, 21:02:38 ---ako si novi skut kupio onda prvu godinu ne ides na tehnicki, samo osiguranje napravis, osim ako nisu sad promjenili i to :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nisu. Tehnicki obavis kod prve registracije, a slijedeci na 3. regi
jprekrit:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2010, 21:07:26 ---Nisu. Tehnicki obavis kod prve registracije, a slijedeci na 3. regi
--- Kraj citata ---
Znači isto ko i za auto... A i valda me nebudu j..ali radi yasunija... (Ako do onda bude uopće i živ)... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju