Općenito > Propisi
Tehnicki pregled
3alfa3:
Sve sto na skuteru nije kao na serijskom, nebi smjelo proci.
Druga je stvar sto mnogo toga prolazi....
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Ožujak, 2010, 14:49:07 ---Sve sto na skuteru nije kao na serijskom, nebi smjelo proci.
Druga je stvar sto mnogo toga prolazi....
--- Kraj citata ---
Zašto nebi mogao proći skuter sa drugim, homologiranim auspuhom il bilo kojim drugim homologiranim dijelom? Naravno, ako i dalje ide 50 i sve ostalo paše?
Jbg, vremena se mijenjaju, ali prilagodit će mo se, kao i svaki puta do sada. Bilo bi dobro da ekipa koja ide na regu da se ovdje izjasni kako je prošlo, što su gledali, zbog čeka in nisu/jesu pustili da se drugi mogu pripremit!
3alfa3:
--- Citat: Pupo - 02 Ožujak, 2010, 14:54:06 ---Zašto nebi mogao proći skuter sa drugim, homologiranim auspuhom il bilo kojim drugim homologiranim dijelom?
--- Kraj citata ---
Ako ima valjanu homologaciju koja vrijedi u HR (ne samo ugraviranu na dio nego i na papiru) nema problema. Samo, koliko takvih ljudi ima?
Isto tako, u pravilu takvi spuhovi imaju blokadu, a ja ne znam nikog da se vozi sa njom...
Zato sam i napisao da puno toga prolazi, ali po pravilima nebi smjelo.
Pa i moj skuter uredno prolazi tehnicki svake godine - el. blokada + ona na variomatu i jos dobivam pohvale na tehnickom kako lijepo radi mashina na manje od 50 km/h ;D
igor.sb:
kake sam srece jeb...ce me sto odozada imam disk umjesto bubnja ::)
zipst:
--- Citat: igor.sb - 02 Ožujak, 2010, 16:17:23 ---kake sam srece jeb...ce me sto odozada imam disk umjesto bubnja ::)
--- Kraj citata ---
vrlo vjerovatno :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju