Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
I drive Gilera Runner DD 98.god(najotvorenija verzija).Ljudi mislim kupit Dna 125 imali itko iskustva s nijm i šta mislite o tom motoru
Meni su na ovoj Gileri izlizale se gumice od vodene pumpe i sad moran na servis to popravit.Jeli ja njega mogu vozit do servisa
My ride ---> Yamaha-SPY variomat TOP performancesspulja TOP -lineTOP trophy-70plave oprugice kvačila slideri 12clock bar sređeno u svrhu stunta..lol http://www.filelodge.com/files/room46/1345031/DSC04137.JPG
VOZIM GILERU RUNNER 200VXR-Koliko si najviše uvatio na pravcu?
Citat: StreetRunner - 02 Prosinac, 2006, 10:38:12I drive Gilera Runner DD 98.god(najotvorenija verzija).Ljudi mislim kupit Dna 125 imali itko iskustva s nijm i šta mislite o tom motoruNe valja!!! Imaju problem sa vodenom pumpom, a inace nije masina bas tako dobra... Inace lijepo izgleda i piaggio je ali nije to to!
Citat: Mr J - 02 Prosinac, 2006, 16:36:09Citat: StreetRunner - 02 Prosinac, 2006, 10:38:12I drive Gilera Runner DD 98.god(najotvorenija verzija).Ljudi mislim kupit Dna 125 imali itko iskustva s nijm i šta mislite o tom motoruNe valja!!! Imaju problem sa vodenom pumpom, a inace nije masina bas tako dobra... Inace lijepo izgleda i piaggio je ali nije to to!to su iste masine ko i na runneru!ne vidim zasto bi trebale postojat neke razlike u kvarovima!