Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD 4 Multiplayer

<< < (3/14) > >>

Luka 0101:
ja imam org cd key i na "pravim" serverima slabo ima chitera

sule:
ti s cod4 predes na cod2  :drunken_smilie: ja se ne sjecam kad sam zadnji put odigro posten cod2 cb , a da me neko nije pohaxo , sve mrtvi madari i slovenci svaki ima po 15 accova i nemos mu nista ... mrtva igra

@sauron - aj pls stavi ip od servera di bude mp_vukovar , duze vrjeme sam trazio al nista ..

Sauron:

--- Citat: sule - 23 Veljača, 2010, 18:36:19 ---ti s cod4 predes na cod2  :drunken_smilie: ja se ne sjecam kad sam zadnji put odigro posten cod2 cb , a da me neko nije pohaxo , sve mrtvi madari i slovenci svaki ima po 15 accova i nemos mu nista ... mrtva igra

@sauron - aj pls stavi ip od servera di bude mp_vukovar , duze vrjeme sam trazio al nista ..

--- Kraj citata ---
trenutno se whp server nes radi,zbog tih hackova i gluposti,server će sam sve radit,izbacivat i te gluposti,takorec admin nije potreban :icon_thumright:
na toj mapi smo samo CTF igrali,taj novi WHP serveru su napravili tako da bi išlo recimo ovako...otvori se server i krene 1. mapa recimo backlot TDM bude,countdown Headquarters i Vukovar CTF i tako dalje je svaka treća mapa TDM,HQ,CTF
i ja čekam da se vrati,čim dođe ću ti dat :icon_thumright:

sule:
hvala :icon_thumright:

djsmola:

--- Citat: Sauron - 23 Veljača, 2010, 19:11:26 ---trenutno se whp server nes radi,zbog tih hackova i gluposti,server će sam sve radit,izbacivat i te gluposti,takorec admin nije potreban :icon_thumright:
na toj mapi smo samo CTF igrali,taj novi WHP serveru su napravili tako da bi išlo recimo ovako...otvori se server i krene 1. mapa recimo backlot TDM bude,countdown Headquarters i Vukovar CTF i tako dalje je svaka treća mapa TDM,HQ,CTF
i ja čekam da se vrati,čim dođe ću ti dat :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Iamo jos problema s tim serverom.... ja se nadam da cemo ga upalit za koji dan!
Dodjite igrat na novi SiD Promod WHP Server! :D :D :D

A evo zasto vise nevolim HC...tj. prejednostavan je
http://www.xfire.com/profile/wookowaratz91/screenshots/cod4/?view#84490696

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju