Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD 4 Multiplayer
Noha boy:
E nakon godinu dana imam problem
piše mi ovako
" dr.NoHa PunkBuster permanent ban issused on this game server 4 player "dr.NoHa".... Global PunkBuster Guid Ban 50a15a0a"
Wata fak to znači????
Nisam varal niti niš sve pošteno
Lazo:
--- Citat: sule - 23 Veljača, 2010, 18:36:19 ---ti s cod4 predes na cod2 :drunken_smilie: ja se ne sjecam kad sam zadnji put odigro posten cod2 cb , a da me neko nije pohaxo , sve mrtvi madari i slovenci svaki ima po 15 accova i nemos mu nista ... mrtva igra
@sauron - aj pls stavi ip od servera di bude mp_vukovar , duze vrjeme sam trazio al nista ..
--- Kraj citata ---
imaš na =SC= Balkan serveru vukovar i još pun qrac njihovih mapa, znači nijedna obična mapa sve koje su sami uradili.... server ip 217.26.212.53:28990
sule:
--- Citat: Noha boy - 25 Veljača, 2010, 18:26:37 ---E nakon godinu dana imam problem
piše mi ovako
" dr.NoHa PunkBuster permanent ban issused on this game server 4 player "dr.NoHa".... Global PunkBuster Guid Ban 50a15a0a"
Wata fak to znači????
Nisam varal niti niš sve pošteno
--- Kraj citata ---
Global PunkBuster Guid Ban 50a15a0a , znaci da ti je guid banan na svim original streamanim serverima , il si ti haxo il imas neciji cd-key ..
Noha boy:
--- Citat: sule - 01 Ožujak, 2010, 15:22:45 ---Global PunkBuster Guid Ban 50a15a0a , znaci da ti je guid banan na svim original streamanim serverima , il si ti haxo il imas neciji cd-key ..
--- Kraj citata ---
bil sam opet si instaliral cod pa sam s neta potegnul neki cd-key možda je do toga
sule:
nije mozda , nego je sigurno do toga :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju