Ostalo > Svijet računala i mobitela
COD 4 Multiplayer
sule:
ako nades 10 hc matcheva na cbu u mjesec dana ja ti dam sta os
Luka 0101:
sve to stoji al HC je HC
sule:
al da hc valja , mislis da bi se 98% cod4 igraca sa hc-a prebacilo na promod ?
Sauron:
šta na tom promodu je ono kako bi reko,"obično" sve kao u single playeru ?? da imaš nišan,radar,koliko metaka,grenade indicator i ostalo...??
ako je to frende to ne bi nikad igro,jbt tako mi je to retardirano zato što trebaš cijeli clip ispraznit u nekog da biš ga ubio...popizdim tako igrat,moram non stop perk bandolier imat i oruzje sa poda uzimat
Cro WHP i Freaks server TDM hardcore igram i to mi je zakon,obadva su naša servera i još na whpu napravili neke nove skinove,za oruzja,mape druge,jbt mapa vukovar predobro :icon_thumright: :)
ti "obični" serveri su mi baš za pi*ke onako,jbt granata ti padne,još ti piše di je i šta,vidiš ga na radaru ako puca bez silencera,sve imaš pred sobom i samo trebaš pucat pola sata u drugog da ga ubiješ i to je to... :laughing7:
nemogu tražit servere neam pojma zašto,refresham listu i niš mi se ne otvara a na xfireu imam samo one koje sam igro preko frendova i to je to :icon_thumright:
wonderkid:
ma na promodu ima manje haxera nego na ostalim serverima,kad se pogleda na skoro 100 od 110 servera igraju sami haxeri,znalo je bit po 20 haxera na serveru gdje je slotova 24,zato sam i preso na cod 2 i razlog je jos jedan kaj mi je bratic iso igrat war na cb(promod) a nezna dobro igrat pa si skinul hax i global punkbuster me stoga banal na svim serverima :angry9: :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju